загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

7 секретів молодості для чоловіків

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сім порад, як залишатися молодим якомога довше. Усе про важливість фізичних і розумових навантажень, рекомендації по догляду за шкірою обличчя та кількістю сну.

1. Їжте менше і повільніше

Згідно з даними British Medical Journal, близько 84% людей, що мають проблеми із зайвою вагою, їдять значно швидше - у середньому вони прожовувати одну порцію їжі за 3 секунди, тоді як більш стрункі люди витрачають на це близько 9 секунд.

Крім цього, багато дієтологів вважають, що ожиріння однозначно знижує рівень найважливіших чоловічих гормонів, і, перш за все, тестостерону. Існують дослідження, які показують, що наявність 15 кг. зайвої ваги рівносильно старінню на 10 років.

2. Грайте в комп'ютерні ігри

Дослідження American Psychological Association показали, що доктора-хірурги, які грають у комп'ютерні ігри, при проведенні операцій були на 27% швидші та робили на 37% менше помилок, ніж їх колеги, які не беруть ігрову консоль в руки.

При цьому, судячи з усього, логічні здібності, які розвиваються у грі, допомагають мозку старіти повільніше, оскільки займають його досить складною роботою. Що ж до найпростіших кросвордів, то тут однозначної думки не існує.

3. Займайтеся силовим тренінгом

Процес втрати м'язів з віком - один з основних недоліків старіння. Важливо, що на місце втрачених м'язів часто приходить жир, оскільки він є переважною формою збереження запасів енергії та харчування для організму.

При цьому через те, що жирова тканина легша, ніж м'язова, а один кілограм жиру займає приблизно на 18% більше місця, ніж один кілограм м'язів, старіюча людина здається набагато повнішою навіть при тій же вазі, що і в молодості.

4. Скільки триває здоровий сон?

Масштабне наукове дослідження, що тривало 22 роки і вивчало стан здоров'я більше 21 тисячі випробовуваних, показало, що чоловіки, що відводили на повноцінний сон менше 7 годин на добу, мають на 26% більший шанс померти раніше.

Цікаво, але це ж дослідження виявило, що ті, хто сплять більше 8 годин на добу, також мають на 24% більший шанс передчасної смерті. Саме тому важливо спати не менше 7 годин, але і не більше 8, приділяючи при цьому увагу якості сну.

5. Займіться бігом

Тривалі дослідження Stanford University, що тривали більше 20 років, показали, що люди середнього та похилого віку, що постійно здійснюють пробіжки, мають на 40% менший ризик виникнення серцевих захворювань.

Крім цього дослідження показали, що ті, хто займаються бігом досить давно, набагато пізніше починають зазнавати труднощів з непрацездатністю - в середньому, вони мають шанс перебувати в хорошій фізичній формі на 16 років довше.

6. Доглядайте за шкірою обличчя

Як мінімум раз на тиждень користуйтеся скрабами, оскільки для відновлення шкіри обличчя важливо допомагати їй, видаляючи відмерлі частинки. Намагайтеся використовувати не просто абразивні скраби, а ті, які містять слабкі кислоти (наприклад, гліколеву).

Заведіть правило раз на кілька місяців відвідувати процедуру професійного лицьового масажу - цікаво, але більшість чоловіків ніколи в житті не пробували цей найпростіший спосіб відновлення тонусу і молодості шкіри.

7. Як уникнути зморшок?

Чоловіча шкіра, на відміну від жіночої, найчастіше відноситься до жирного або комбінованого типу, завдяки чому більшість молодих чоловіків не мають проблем з необхідністю додаткового зволоження шкірного покриву обличчя.

Проте з віком тип шкіри змінюється, і вона стає більш сухою і тонкою - шкіра навколо очей може мати товщину всього 0.02 мм - і без використання зволожуючих кремів чоловіки, які досягли 40-50 років, помічають різке і значне збільшення зморшок.

Володимир Романюк

До списку новин