загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сварливі дружини вбивають своїх чоловіків

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сварлива дружина може коштувати чоловікові нервів і навіть життя , як з’ясували дослідники. У сімейних парах, де часто виникають сварки , представники сильної статі йдуть з життя значно раніше часу.

Для багатьох чоловіків сварлива дружина це даність , з якою вже нічого не зробиш. Вони не підозрюють , що через жіноче бурчання і часті сімейні сварки їх тривалість життя значно скорочується. Вчені з Університету Копенгагена встановили , що тільки в Данії завдяки подібного роду уповільнених сімейних конфліктів передчасно помирають щороку багато сотень чоловіків.

З моменту початку сімейних конфліктів ризик для чоловіка піти з життя на протязі 10 років збільшується у два з половиною рази в порівнянні з його однолітками , які живуть у менш неспокійних сім’ях. Цікаво , що на самих жінок сварливі чоловіки , так само як і сімейні сварки , майже ніякого впливу не роблять , так як у представниць прекрасної статі є свого роду імунітет проти ці напастей.

В цілому , сімейні сварки викликають по 315 додаткових смертей на кожні 100 тисяч осіб на рік. Науці вже давно відомо про згубний вплив стресу на здоров’я людини , через якого збільшується ризик хвороб серця та інсультів , а також зростає небезпека захоплення хворими звичками , начебто поглинання » сміттєвої їжі » і сидячого способу життя.

Данські вчені з’ясували , що у чоловіків у відповідь на сімейні конфлікти в крові різко зростає кількість гормону стресу кортизолу. Крім того , якщо жінки в своєму колі діляться між собою проблемами і тим самим вихлюпують переживання назовні , то коло соціального спілкування чоловіків значно вже , і багато з них носять переживання в собі , що ще сильніше підвищує ризик розвитку хвороб , а також передчасної смерті.

До списку новин