загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Які овочі корисніше їсти вареними

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ряд овочів корисно їсти після термічної обробки, а саме після варіння. Детальніше про те, що це за овочі дізнавалась "Країна здоров'я".

Капуста При термічній обробці корисні властивості капусти лише збільшуються. А в квашеній капусті втричі більше вітаміну С, ніж у свіжій. Також у капусті міститься молочна кислота, яка пришвидшує розщеплення білків. Помідори У помідорах міститься лікопін, який краще вивільняється та засвоюється після теплової обробки. Також корисні властивості помідора провляються у більшій мірі, якщо посипати овоч сіллю. Морква Варена морква містить втричі більше антиоксидантів, ніж свіжа. А бета-каротин засвоюється лише в обробленому вигляді. Буряк А от буряк після термічної обробки містить менше поживних речовин, ніж свіжий овоч. Проте у вареному вигляді буряк краще засвоюється. Часник Оброблений часник містить більше ациліну, речовини, яка володіє бактерицидними властивостями і попереджує утворення холестеринових бляшок та тромбів.

До списку новин