загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Актуально для здоров'я: як правильно пити воду?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Якщо ви хочете прискорити процес скидання ваги, а також уникнути неприємного відчуття туману в голові , потрібно випивати не менше 2-2,5 л води на день. Але при цьому потрібно дотримуватися певних правил.

Скоро в Україну прийде спека і питання про те , скільки пити і що саме пити , стане більш ніж актуальним . Неправильний питний режим і помилки при виборі напою можуть істотно нашкодити здоров'ю. Особливо - за наявності будь-яких схильностей до захворювань. Вибравши напій  і правильно вживши його , можна досить швидко позбавитися від зайвої ваги.

1 . Ні в якому разі не варто випивати денну норму за 2-3 рази - прийом рідини у великих дозах тільки перевантажує нирки , не забезпечуючи організм необхідною кількістю вологи. Протягом дня необхідно пити воду маленькими ковтками кожні 10-15 хвилин.

2 . Найкраще пити чисту ( столову) воду без газу, оскільки вуглекислий газ, що присутній в газованих водах , вимиває з організму кальцій.

3 . Можна пити фруктові та трав'яні чаї без цукру. Чорний чай і каву потірібно виключити з раціону :   кофеїн , який міститься в них , навпаки , сприяє виведенню рідини з організму , приводячи до зневоднення і розвитку целюліту.

4 . Найкраще пити воду кімнатної температури. Холодна вода охолоджує слизову оболонку ШКТ і загальмовує процеси травлення і всмоктування. Судини слизової кишечника рефлекторно стискаються від холоду і вода не надходить з кишечника в кров - організм довго не може « напитися ». Не надходяча в кров холодна вода застоюється в кишечнику , поступово нагріваючись . За цей час вона встигає розм'якшити і розчинити шлаки. Коли вода зігрівається , шкідливі токсини всмоктуються разом з нею.

5 . Старайтеся, щоб основний прийом рідини припадав на першу половину дня - це допоможе уникнути ранкових набряків. Остання порція води повинна випиватися до 20:00 . Якщо набряки виникають ввечері , значить організм не отримав протягом дня необхідної кількості рідини.Постарайтеся також скоротити вживання продуктів з високим вмістом солей натрію , оскільки вони сприяють затримці води в організмі.

До списку новин