загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Здатність розпізнавати смаки впливає на тривалість життя

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Смакові рецептори, розташовані на язикові, відповідають не тільки за смакові уподобання. Вони, виявилося, позначаються на тривалості і якості життя в цілому, пише Meddaily.ru з посиланням на The Times of India.

Як показали експерименти з плодовими мушками, якщо придушити здатність розпізнавати смак незалежно від обсягу споживання їжі, можна контролювати тривалість життя, гарантуючи старіння без проблеми зі здоров'ям.

Суть в тому, що гіркий смак негативно відбивається на тривалості життя. А ось солодкий смак позитивно відбивається на цьому показнику. Але найбільш важлива здатність — розпізнавати смак води. Мушки, які не могли розпізнавати воду, жили на 43% довше звичайного. Все це говорить про те, що сенсорне сприйняття впливає на здоров'я, зазначає Скотт Плетчер з Університету Мічигану.

Співробітники університетів Мічигану, Вейна та Інституту біомедичних досліджень Фрідріха Мішера встановили: втрата смаку провокує фізіологічні зміни. Вони допомагають тілу адаптуватися до відчуття, ніби воно не отримує достатніх обсягах життєво важливих речовин. Це відбивається як на виборі продуктів харчування, так і на сприйнятті та поведінці в цілому.

До списку новин