загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Щоденна 20-хвилинна прогулянка може попередити виникнення інвалідності

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Щоденне здійснення 20-хвилинної пішої прогулянки суттєво зменшує ризик виникнення інвалідності в людей похилого віку

Дослідники встановили, що постійна помірна фізична активність впливає на здатність пересування літніх людей, повідомляє The Daily Mail.

Для дослідження спеціалісти з Єльського університету відібрали 1,6 тис чоловіків та жінок віком від 70 до 89 років. Вони могли пройти чверть милі (близько 400 метрів) протягом 15 хвилин, але через вік ризикували в будь-який момент втратити таку здатність.

Члени однією з груп витрачали на ходу 150 хвилин на тиждень, тренуючи паралельно силу, рівновагу та гнучкість, у той час, як представники другої групи відвідували заняття з санітарної освіти і робили вправи на розтяжку.

Кожні шість місяців протягом двох років експерти перевіряли фізичний стан добровольців, їхню вагу тіла, стан серцево-судинної системи тощо.

Виявилось, що швидкість пересування тих літніх людей, які регулярно здійснюють невеликі піші прогулянки, на 18% вище, ніж тих, хто не робить цього.

Таким чином, любителі прогулянок мають набагато менше шансів стати інвалідами, стверджують дослідники.

Нагадаємо, раніше вчені встановили, що надмірне захоплення бігом на довгі дистанції може викликати проблеми с серцем у старості.

До списку новин