загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пророщене насіння нормалізує мікрофлору кишківника

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Нормалізувати мікрофлору кишківника, захистити клітини від вільних радикалів (головних винуватців раннього старіння) та отримати додаткове джерело вітамінів і мікроелементів допоможуть пророщені зерна. Просто додайте трохи паростків до свого сніданку.

Як проростити правильно:

Спочатку насіння потрібно замочити в будь-якому чистому глибокому посуді на 8-12 годин. Після цього ретельно промити водою, знову перекласти в посуд і нещільно закрити марлею або блюдцем. Через 12 годин в цьому вологому повітряному середовищі з’являться паростки.

Як їх їсти:

Кладіть по 1-2 ч. л. в мюслі, смузі, фруктові та овочеві салати, пюре, змішуйте з сиром і йогуртом. Не піддавайте паростки термічній обробці.

Що пророщувати:

Найсмачніші — вівсяні, соняшникове і пшеничні паростки. Злегка гірчать кунжутні і амарантові. Гречка багата фолієвою кислотою, яка сприяє підвищенню загальної стійкості організму до несприятливих факторів зовнішнього середовища. Розторопша протипоказана при каменях у жовчному міхурі. Злакові паростки не можна їсти при непереносимості глютену.

До списку новин