загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У жінок виявили гени молодості

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У деяких жінок в ДНК присутні гени, які дозволяють їм довше залишатися молодими. Причому не лише зовні. Ці представниці прекрасної статі зберігають здатність до зачаття і виношування дитини  і після 45 років, повідомляють зарубіжні ЗМІ.

Медики з єрусалимської лікарні " Адаса Ейн-Керем" і Єврейського університету провели дослідження за участю 8 жінок, які зуміли завагітніти після 45 років. Їх ДНК розшифрували і порівняли з генетичним матеріалом жінок, які народжували до 30 років.

Виявилося, що ці дві групи жінок відрізняються 60 генами. 7 з цих генів пов'язані з довголіттям і були виявлені у мам у віці. Зокрема до списку включили гени BCL2L1, SPIN2, SERPINB, IGF1R, що дозволяють жінці старіти повільніше.

Експерименти на лабораторних тваринах підтвердили висновки вчених: дорослі самки, які завагітніли, швидше відновлювалися, наприклад, від пошкодження печінки, також рівень смертності в цій групі був на 10% нижче в порівнянні з молодими вагітними тваринами.

Завдяки отриманим даним з допомогою генетичного скринінгу з'являється можливість дізнаватися, чи здатна жінка народити у пізньому віці. Крім того, медики планують розробити методику прискорення відновлення пацієнтів.

До списку новин