загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

20 львівських пенсіонерів відсвяткували спільне «золоте весілля»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У середу, 25 червня, 20 подружніх пар з львівського терцентру відсвяткували спільне «золоте весілля». Радість пенсіонерів розділило близько сотні гостей літнього віку. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Відзначити 50-річчя подружнього життя погодилося близько десятка подружніх пар. У наш час мало хто переживає такий довгий час спільного життя. Тому можна сміливо говорити, що чоловік і жінка, що перейшли рубіж у півстоліття спільного життя, розуміють один одного на новому духовному рівні взаєморозуміння», — розповів директор Львівського міського терцентру Віталій Брославський.

Нагадаємо, що в січні 2014 року двоє підопічних Львівського міського територіального центру, які відвідували центри дозвілля для літніх, де й познайомились, прийняли Таїнство шлюбу й створили власну сім’ю.

«Ми намагаємось організовувати нашим підопічним хороший настрій та приємні спогади прожитих моментів. Власне, ми вдячні дирекції закладу за надану можливість створити для дідусів і бабусь миті радості й відновити спогади молодості», — зазначила керівник відділення соціально-побутової реабілітації Львівського міського терцентру Юлія Рудакевич.

Охочі брати участь у заходах дозвілля Львівського міського територіального центру можуть звертатися у відділення соціально-побутової реабілітації за тел.: 233-10-49, а також за тел.: 238-32-74.

Фото: ЛМР

До списку новин