загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Однією з причин передчасного старіння у чоловіків є надмірне вживання алкоголю – експерт

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Причини інтелектуального і сексуального нездоров'я чоловічого організму спільні, а це означає, що процес старіння відбувається паралельно. Однією з таких причин є надмірне вживання алкоголю.

Таку думку висловив головний лікар клініки інтимної медицини для всієї сім'ї "Чоловіче здоров'я", академік Української технологічної академії Юрій Засєда на прес-конференції у вівторок.

"Причини інтелектуального і сексуального нездоров'я спільні, тобто не одне впливає на інше, а це відбувається паралельно. Ми говоримо про погіршення метаболізму на всіх рівнях, а саме - про обмін речовин. Сюди належать такі порушення метаболізму, як гормональний дисбаланс, коли важливі для регуляції багатьох функцій гормональні елементи порушуються. Мається на увазі щитовидна, надниркова залози, гіпофіз і гіпоталамус як вищі центри регуляції", - підкреслив Юрій Засєда.

За його словами, причинами передчасного старіння у чоловіків є надмірне вживання алкоголю, залежність від куріння, неправильне харчування і гіпердинамія, тобто надмірна м'язова активність.

Фахівець радить чоловікам звернути увагу на розмір їх талії, оскільки її збільшення може бути наслідком порушення метаболізму. "У чоловіка талія повинна бути не більш як 94 сантиметри в будь-якому віці. Якщо не займатися цим питанням, можливе виникнення всіляких хвороб", - застеріг лікар.

Юрій Засєда також підкреслив, що чоловікам, які хочуть мати дітей, слід відмовитися від сауни. Часте відвідування сауни або зловживання нею може на деякий час зробити чоловіка безплідним.

До списку новин