загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ліки, які слід завжди мати при собі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Деякі прості та недорогі ліки краще завжди носити з собою, адже в деяких випадках вони навіть можуть врятувати ваше або чиєсь життя.

Парацетамол

Ефективні знеболювальні, жарознижувальні та протизапальні ліки. В незначних дозах дозволяється до вживання дітям, проте протипоказані особам із проблемами здоров’я печінки.

Діазолін

Недорогі та дієві ліки, що мають протизапальну та протиалергічну дію. Ці ліки хороші тим, що практично не мають жодних протипоказань.

Валеріанка

Характеризується дуже повільною, проте ефективною заспокійливою дією. Не рекомендується до вживання дітьми до 12 років.

Нітрогліцерин

Потужний засіб, що швидко допоможе при болю в серці. Він розширює судини та покращує притік крові. Вживання цих ліків може стати причиною виникнення головного болю.

Папазол

Рекомендується до вживання в разі підвищеного тиску. Дітям до 12 років вживати не рекомендується.

Активоване вугілля

Лікарський засіб, відомий своїми очисними властивостями у всьому світі. Використовується при отруєннях, вживати слід із розрахунку одна таблетка на 10 кілограмів ваги людини.

До списку новин