загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

7 дивовижних причин появи зморшок

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У світі витрачають мільярди на покупку різних антивікових препаратів, що допомагають боротися із зморшками. І хоча генетика грає свою роль, існує фактори, які прискорюють старіння шкіри, про які мало хто підозрює.

1. Сидячий спосіб життя

Канадські дослідники встановили, що літні люди, які ведуть сидячий спосіб життя, могли візуально помолодшати років на 10, коли починали займатися спортом хоча б по 30 хвилин двічі на тиждень. Фізичні навантаження істотно впливають на текстуру шкіри і омолоджують її.

2. Надлишок м’яса, молочних продуктів, цукру і алкоголю

За даними Американської академії дерматології, насичена овочами та фруктами дієта сприяє омолодженню і уповільнює появу зморшок. А ось вуглеводи і цукор роблять шкіру старішою, так само як і алкогольні напої, які викликають зневоднення.

3. Захист від сонця за допомогою автомобільних вікон

Вітрове і бічне скло в автомобілях можуть блокувати ультрафіолетові В-промені, але вони не зупиняють А-промені, які також викликають старіння шкіри і рак. Тому не особливо довіряйте склу і наносіть сонцезахисний крем!

4. Використання соломинок, відмова від сонцезахисних окулярів

Пиття через соломинку зберігає білизну шкіри, але сприяє появі зморшок в області губ. А сонцезахисні окуляри не дозволяють вам жмуритися на сонці і блокують шкідливі промені.

5. Сон на боці

Якщо ви весь час спите на одному боці і впираєтеся обличчям у подушку, то це прекрасний спосіб швидко обзавестися зморшками. Навчіться спати на спині!

6. Натяг шкіри під час нанесення макіяжу або зняття контактних лінз

Чим більше регулярно ви розтягує шкіру для цих цілей, тим вища ймовірність того, що вона складеться в зморшки.

7. Надмірне миття, недостатнє зволоження

До шкіри треба ставитися дуже уважно. Не слід часто мити обличчя, але не забувайте зволожувати його, інакше шкіра буде висихати і покриватися зморшками. Використовуйте теплу воду.

До списку новин