загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Унікальні поради, які допоможуть позбутися втоми

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Постійна втома з'являється після постійного недосипання, стресів, депресії та супроводжується моральним виснаженням.

Позбутися від стану постійної втоми вам допоможуть ефективні методики і рецепти на основі природних цілющих засобів.

Лимон, мед та волоські горіхи

Необхідно один стакан очищених волоських горіхів і один лимон подрібнити, додати склянку натурального меду, ретельно перемішати. Приймати цілющий засіб слід по одній столовій ложки тричі на день.

Виноградний сік

Необхідно приймати по дві столові ложки свіжого виноградного соку за півгодини до їжі, або з’їдати жменю винограду.

Хвойний відвар

Необхідно дві столові ложки подрібненої соснової хвої залити 300 мл води, довести до кипіння і тримайте склад на середньому вогні двадцять хвилин, після чого зніміть відвар з плити і процідіть його, після того, як він трохи охолоне, додайте до нього три столові ложки меду і ретельне перемішайте. Приймати цілющий відвар слід по одній столовій ложки тричі на день за півгодини до їжі.

Сон, відпочинок і свіже повітря

Не забувайте про те, що основною причиною появи хронічної втоми є постійні стреси. Намагайтеся нормалізувати свій спосіб життя, висипайтеся, приділяйте час прогулянкам на свіжому повітрі. Повністю відмовтеся від прийому спиртних напоїв, міцного чаю і кави — не дивлячись на удаваний прилив сил, за ним неминуче піде стан пригнічення нервової системи.

Шипшина

Шипшина зарекомендувала себе як відмінний загальнозміцнюючий засіб, вона особливо корисна при розладах нервової системи. З неї можна приготувати цілющий відвар на основі шипшини, вона особливо корисна людям, які схильні до постійних фізичних і психічних навантажень.

До списку новин