загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсія чоловіка загрожує дружині

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Фахівці з Падуанського Університету дійшли до висновку, що більшість жінок скаржиться на підвищення рівня стресу, депресії та безсоння після виходу чоловіка на пенсію. Новий статуспартнера сильніше впливає на працюючих жінок, ніж на домогосподарок.

47% опитуваних жінок скаржаться на емоційні проблеми, що з’явилися після виходу чоловіка на пенсію. 41% відчували стрес, 23% були в депресії, а 16% потерпали від проблем зі сном. З кожним наступним роком стан учасниць ускладнювалося на 6-14%.

Дослідники зауважують, що вихід на пенсію — важке випробування для чоловіків. Їх психічне здоров’я і настрій погіршуються, і це відбивається на дружині. Подружжю доводиться мати справу зі зниженням рівня доходів, що також посилює стрес. Крім того, постійна присутність чоловіка в будинку стає додатковим тягарем для жінки, адже їй потрібно намагатися виконувати всі його прохання. 

До списку новин