загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чоловіки помирають від раку грудей частіше, ніж жінки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Рак грудей прийнято вважати виключно жіночим захворюванням, але ця хвороба вражає і представників сильної статі

Хоча на чоловіків припадає менше 1% всіх випадків раку грудей, смертність від цієї хвороби у представників сильної статі вища. Це пов'язано з тим, що про чоловічий рак грудей людям відомо значно менше, ніж про жіночий, і на його симптоми самі чоловіки не звертають уваги. Цієї хвороби ще дуже соромляться, і виходить, що пацієнти звертаються до лікарів вже на тій стадії, коли домогтися радикального одужання неможливо.

Три роки тому дружина поліцейського офіцера у відставці Пітера Платта буквально силою потягла чоловіка в одну з лікарень їхньої рідної Оттави, коли виявила у нього на грудях ущільнення. Біопсія показала рак грудей, і Пітер розлютився від цього діагнозу ще й тому, що він і гадки не мав про можливість стати жертвою «типово жіночої хвороби».

Хірурги зробили Платту мастектомію, провели через хіміотерапію та опромінення. А потім він вступив у групу підтримки для жертв раку грудей, де виявився єдиним чоловіком. Спочатку 65-річного Пітера злив навіть той факт, що емблемою хвороби є стрічечка типово жіночого рожевого кольору, яка ніби сама заперечує можливість наявності цієї хвороби у чоловіків. Але незабаром у нього з'явилися інші приводи для занепокоєння - рак дав метастази в кістки.

На даний час стан Платта вдалося стабілізувати. Він виступає в ролі активного інформатора, який намагається донести до якомога більшої кількості людей шокуючу правду про рак грудей у чоловіків.

До списку новин