загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як зробити ранок добрим і забезпечити заряд бадьорості на день

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вмивайтеся прохолодною водою і робіть зарядку.

Ми завжди починаємо день з пробудження. І від того, в якому настрої ми прокинемося, у багато залежить те, як піде весь день. Для того щоб ви дізналися, як починати його з хорошим настроєм, і написана ця стаття.

1. Не валяйтеся в ліжку. Правильніше всього вставати рано вранці, пише womanway.com.ua. Для того щоб ви змогли нормально піднятися, і спати потрібно лягти раніше. Після пробудження не варто лежати під ковдрою і думати про погане. Про те, як не хочеться вставати і кудись вирушати. Так ви тільки мучите себе. Прокинулися – піднімайтеся. Так ви і відчувати будете себе бадьоріше.

2. Посміхніться. Зробіть це перед дзеркалом, подумайте про те, що сьогоднішній день повинен стати хорошим і особливим. Дайте собі хороший посил з ранку і пронесіть його через весь день.

3. Випийте натщесерце склянку гарячої води. Можна з додаванням лимонного соку. Цю процедуру робили в Стародавньому Китаї. Вода змусить ваш шлунок добре запрацювати, очистити його від залишків вчорашньої їжі і шкідливих речовин.

4. Вмийтеся холодною водою. Не крижаною, а прохолодною. Це вас приведе до тями, підбадьорить і очі вже не будуть злипатися. Мозок включиться в роботу.

5. Чистіть не тільки зуби, але й язик спеціальним скребком (або звичайною чайною ложкою). Адже за ніч на ньому збираються різні мікроби і бактерії. До очищення порожнини рота варто підходити з великою відповідальністю.

 

6. Зробіть зарядку. Навіть якщо дуже лінь, привчіть себе, зробіть з цього звичку. До речі, після вмивання і зарядки ви точно отримаєте заряд бадьорості, бажання повернутися в ліжко і продовжити спати буде мінімальним.

До списку новин