загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У РНБО повідомили, що столичні науковці створили унікальний продукт для відновлення організму поранених

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Фахівці Київського національного торговельно-економічного університету розробили унікальний харчовий продукт «Реабілакт» для швидкого відновлення організму поранених, які перебувають на лікуванні у військових шпиталях

Про це на брифінгу повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, передає Еспресо.TV

"Продукт ентерального харчування має високу енергетичну цінність. Він містить білкову складову, незамінні амінокислоти, вітаміни та мінеральні елементи. Продукт пройшов апробацію в Головному військово-медичному клінічному центрі Міністерства оборони України та підтвердив свою функціональну ефективність та позитивний вплив на корекцію порушеного обміну речовин в організмі людини на різних етапах лікування та відновлення", - сказав Лисенко.

За його словами, унікальність продукту полягає в тому, що він є національним досягненням.

"Медичні заклади України користуються подібними продуктами, але вони завезені з інших країн і мають значну різницю в ціні", - зазначив речник.

Він наголосив, що український препарат стабілізує, а в подальшому покращує загальні показники організму бійця. 

"Препарат може прийматися як продукт харчування, так і вводитися в судини. Варто зауважити, що важкопоранені бійці отримують цей продукт шляхом введення в організм його через крапельницю", - підкреслив речник РНБО. 

http://youtu.be/o9VKh4uMD_o?list=PLCPC7CzMu8osAMM4BhygtRMKIlRgBHHqJ

До списку новин