загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Маски для гладкого личка

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Маски від зморшок переслідують собою дві мети — попередження їх появи і розгладження вже наявних зморшок з відновленням шкірних покривів. Тому, якщо ваша задача — максимально довго залишатися молодою і красивою — то закласти фундамент вашої зовнішньої привабливості на багато років вперед допоможе як модно більш рання боротьба з ознаками старіння, ще до того моменту, як почнуть з’являтися перші зморшки. Адже саме в цей період в нашій шкірі відбуваються активні процеси вироблення власного еластину і колагену. Наш журнал Будь досконала рекомендує наступні омолоджуючі маски, що уповільнюють процеси старіння.

Медова маска від зморшок

Якщо у вас немає протипоказань на застосування меду (ресурс perfection-girl нагадує, що це алергічні реакції на мед, судинні зірочки і підшкірні судинні сіточки, надлишковий ріст волосся волосся на обличчі), дуже ефективною маскою від зморшок є ця медова маска. Особливо добре вона справляється із зморшками в області очей.

Для медової омолаживающей маски буде потрібно по дві столові ложки меду і борошна, білок одного яйця.

Ретельно перемішайте борошно з медом. Білок яйця внесіть в цю суміш і перемішайте до однорідного стану.

Мазками нанесіть склад на шкіру обличчя і на періорбітальна область (навколо очей). Омолоджуюча маска повинна знаходитися на обличчі протягом півгодини, до цього часу вона підсохне. Медова маска змивається з шкіри гарячою водою. В кінці процедури сполосніть обличчя прохолодною водою. Також можна протерти його кубиками замороженої води.

Іспанська маска від зморшок

Її дія полягає в розгладжує дію, обумовленим насиченням шкіри основними поживними речовинами з ефектом омолодження. Ця маска дуже ефективна в догляді за сухою шкірою.

Для іспанської маски підготуйте 50 грам квасолі, столову ложку рослинної олії і сік половини лимона.

На 5-6 годин покладіть квасолю в миску, залийте її холодною водою, щоб вода повністю покривала боби. Після цього відваріть квасолю в невеликій кількості води. Розітріть її в пюре через сито. У кашку додайте сік лимона, рослинне масло. Інгредієнти ретельно перемішайте.

Омолоджуючий маску від зморшок на двадцять хвилин нанесіть на шкіру обличчя, змийте її великою кількістю теплої води.

До списку новин