загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як зупинити діарею: 13 народних засобів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Розлад шлунку - досить неприємне явище, тому варто при перших же ознаках використовувати народні методи, щоб якнайскоріше позбавитися від рідкого випорожнення.

Діарея не є самостійним захворюванням, а проявляється як симптом якої-небудь хвороби. Серед них: діабет, гіпертиреоз, ВІЛ, виразковий коліт, меланоз, кишкова паличка, ротавірус, рак кишківника, непереносимість лактози, целіакія, гастроентерит, мікроскопічний коліт і багато інших.

1. Шавлія. Настій з листя шавлії є прекрасним засобом від розладу шлунку. Для його приготування потрібний близько 50 г сухого листя шавлії, яке необхідно залити 0,5 л окропу. Після цього слід загорнути в ковдру або інше тепле полотно посуд з настоєм і поставити на 1 годину в тепле місце. Далі за допомогою дрібного сита процідіть отриману рідину і охолодіть її. Додайте в настій близько 0,5 л червоного вина і старанно перемішайте. Отримані ліки слід вживати кожні дві години приблизно по половині склянки.

2. Кора дуба. До приготування цього лікарського засобу слід підготуватися заздалегідь, оскільки ця консистенція повинна настоюватися не менше тижня. Щоб приготувати настій, знадобиться 1 ч.л. подрібненої дубової кори, яку слід залити і ретельно перемішати з 0,4 л горілки. Приймати ліки можна після семи днів, двічі на добу, приблизно по 20 крапель за один прийом.

3. Перець. Дуже добре допомагає від діареї чорний перець: 15 горошин треба спожити, запивши при цьому склянкою води (не менше). Варто пам'ятати, що перець необхідно приймати, не розкушуючи, і робити це варто перед вечірнім сном. Також ці ліки можна давати дітям з 5-річного віку, зменшивши число горошин приблизно в два рази.

4. Звіробій. Звіробій по праву вважається одним з найбільш дієвих засобів проти проносу. Для приготування ліків треба мати 1 ст.л. сухої трави, яку слід залити 1 склянкою кип'яченої води. Прикривши кришкою, потрібно дати настоятися лікам близько години. Приймати настій звіробою треба за півгодини до вживання їжі, 1/3 склянки. Як правило, достатньо всього трьох прийомів впродовж дня, для того, щоб нормалізувати роботу організму.

5. Корінь калгану. Щоб приготувати настоянку калгану, потрібно максимально подрібнити його корінь і покласти в посудину місткістю 0,5 л. Рослина повинна займати усього четверту частину від вибраної тари. Далі треба залити його повністю горілкою і дати настоятися 10-14 днів. Цей настій калгану можна зберігати близько двох років, а у разі захворювання приймати 5 раз на день по 1 ст.л.

6. Чорний чай. Найбільш швидким способом позбавлення від діареї є чайна заварка. Вживати її слід в сухому вигляді по 1 ч.л. 3 рази на день. При цьому слід запивати заварку мінімальною кількістю води.

7. Горобиновий сік. Сік горобини є одним з самих швидкодіючих засобів від розладу шлунку. Приймати його необхідно 2 рази на день за 20-30 хвилин до вживання їжі, по 1/4 склянки. Також горобиновий сік можна розбавити невеликою кількістю меду.

8. Насіння. Найбільш нешкідливий засіб від проносу. 1 склянку соняшникового насіння необхідно прожарити, після чого залити окропом у кількості 2 склянок і протримати на маленькому вогні, поки кількість води не зменшиться приблизно наполовину. Після цього треба процідити рідину і відвар буде готовий до вживання. Приймати потрібно по 1/2 склянки для дорослого або по 1 ст.л. для дитини.

9. Хліб. Для отримання цього цілющого засобу знадобиться сухий житній хліб, який слід замочити на 20-30 хвилин в теплій воді. Цей настій треба вживати невеликими порціями (по парі ковтків) впродовж дня.

10. Гранат. Для приготування цього відвару знадобиться 2 ст.л. дрібної шкірки граната, яку треба залити 1 склянкою води і потримати близько 30 мін на повільному вогні. Отриманий відвар процідити і спожити за півгодини до їжі 2 ст.л.

11. Настоянка з трав. Дуже ефективним засобом від проносу є настоянка з сухих трав звіробою, ромашки і полину. Щоб приготувати ці ліки, треба узяти по 1 ст.л. кожної з трав, максимально подрібнити, після чого помістити в ємність. Далі слід додати 0,5 л горілки і 3 ст.л. меду, ретельно перемішати і герметично укутати. Ліки повинні настоятися не менше 14 днів, а приймати настоянку слід 3 рази на день перед вживанням їжі по 1 ст.л. Необхідно знати, що в період настоювання ліків тару слід періодично струшувати.

12. Картопляний крохмаль. Ще одним швидкодіючим засобом від проносу є картопляний крохмаль, якого досить прийняти 1 ст.л., запивши водою.

13. Волоські горіхи. 1 ст.л. ядер горіха слід додати в 0,5 л води і кип'ятити близько 20 хвилин. Отриманий відвар потрібно процідити і приймати кожен ранок не більше 1/2 склянки.

До списку новин