загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Масла для зрілої шкіри

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З віком наша шкіра руйнується, старіє, втрачаючи еластичність, на ній утворяться зморшки. Зріла шкіра сильно потребу в кисні і активному зволоженні.

Регулярно проводиться ароматичний масаж обличчя значною мірою запобігатиме і усуне утворення нових зморшок. Всього лише через кілька процедур ви помітите явне поліпшення.

Масаж сприяє стимуляції місцевого кровообігу, покращуючи приплив кисню до більш глибоких шкірних шарах. По мірі збільшення віку поділ клітин уповільнюється, тому зрілої шкірі показано ефірні масла, які стимулюють ріст клітин. Ароматичні масла можна використовувати і для відновлення рівня вологості шкіри, вилікувати сухість.

Несучі масла, що сповільнюють старіння 

Несучі олії дуже поживні, особливо такі, як жожоба, авокадо, ядер кісточок абрикосів і персиків, пшениці звичайної, зрілої шкірі чудово підійдуть.

Ефірні масла, що сповільнюють старіння

Відновлення зрілої шкірі допоможуть масла моркви дикої, пупавки благородної, ладану, шавлії мускатного, жасмину, герані, троянди, неролі, лаванди, челнобородника гіркого, деревію, троянди.

Рецепти

Оберіть будь-яке з наведених вище ефірних масел і додайте його в яке містить масло, вибране вами. Велику користь принесуть також наступні рецепти: -3 краплі олії моркви дикої - 4 краплі олії неролі - 3 краплі масла ладану або такий варіант - 3 краплі рожевого масла - 3 краплі масла челнобородника горького - 4 краплі масла герані

Розчиніть кожну суміш в 30 мілілітрах несучого масла. Впливати на особу для одержання значного ефекту необхідно щодня. Для зрілої шкіри також дієві примочки - вони виводять з шкіри шкідливі продукти, і допомагають клітинам відновлюватися швидше.

Примочка 

Рекомендуємо наступний рецепт. Беремо:

- 1 чайну ложечку меду - 2 чайні ложечки меленого мигдалю - 2 чайні ложечки води. Можна взяти лавандова або рожеву воду

Змішайте всі інгредієнти, додавши по одній крапельці олії ладану і рожевого масла. Прикладайте до особі на час від 10 до 15 хвилин. Акуратно змийте. Зрілої шкіри дуже корисні парові ванни - вони стимулюють кровообіг і добре очищають пори.

Дієта

Шкірі необхідно відповідне харчування. Скоротіть або виключити зовсім спожите кількість чаю, кави і алкоголю - вони можуть сприяти утворенню зморшок. Їжте якомога більше овочів і фруктів. Уникайте солодкої їжі.

Покращують м'язовий тонус і кровообіг фізичні вправи. Уникайте перепадів температури і дуже високих температур.

До списку новин