загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чому виникає атеросклероз

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На жаль, від атеросклерозу важко вберегтись, оскільки таку профілактику бажано починати змолоду. Детальніше читайте у "Країні Здоров'я".

Атеросклеротичні зміни відбуваються, коли жири, зокрема «поганий» холестерин, відкладаються на стінках артерій. Атеросклероз вражає й інші органи: очі, нирки і ноги. У цьому випадку йдеться про периферійну хворобу судин. Підступність атеросклерозу ще й у тому, що завжди є небезпека відриву жирового нальоту зі стін судин. Найчастіше атеросклерозом страждають люди похилого віку. З віком судини стають більш крихкими, і на них відкладається холестерин. Не дарма з цією речовиною бореться вся цивілізована частина світу. Стеження за рівнем холестерину — це вже свого роду частина медичної культури літніх європейців. Крім незворотних змін, таких як спадковість і вік, існують обставини, на які ви в стані вплинути, щоб вас не наздогнала хвороба. Серед сприяючих атеросклерозу причин виділяють: куріння «високий» холестерин діабет, і високий тиск гіподинамія ожиріння

До списку новин