загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Дієти за знаком зодіаку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Астрологи стверджують, що в залежності від нашого знака зодіаку ми маємо схильності до різних проблем зі здоров'ям. Тому вони розробили особливу систему рекомендацій щодо харчування для кожного знака зодіаку.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Овни зазвичай мають високу швидкість метаболізму. Вони часто з ентузіазмом сідають на всілякі нові дієти, однак легко відмовляються від них, якщо не бачать швидкого результату. Краща дієта для Овнів-жінок - риба, свіжі салати і фруктові соки, такі як яблучний або виноградний. Овнам-чоловікам рекомендується дієта, багата вуглеводами, яка забезпечить їх необхідною енергією. Рекомендовані продукти: баранина, грейпфрут, кавун, морква, цибуля, перець, редис, часник, кмин, шафран, м'ята, коріандр, розмарин.

Телець (21 квітня - 21 травня)

Тельці-жінки втрачають вагу повільно, але надовго. Вони дуже терплячі, і, як правило, їдять здорову їжу. Тельці повинні уникати їсти багато печива, цукерок і продуктів з високим вмістом жиру. Їм рекомендуються продукти з цільного зерна. Тельці-чоловіки люблять ситну їжу, але вони повинні намагатися дотримуватися тієї ж дієти, що показана і для жінок-Тельців. Яловичина і телятина, помідори, яблука, авокадо, банани, полуниця, кріп, петрушка, гвоздика, м'ята, базилік, перець чилі, каррі, імбир, гірчиця, хрін, чорний перець - все це дуже корисно Тельцям.

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Близнюки, як правило, їдять нездорову їжу і на ходу. Вони повинні пити менше кави та інших напоїв, що містять кофеїн. Свіжі фрукти та овочі у великих кількостях рекомендуються як для чоловіків, так для і жінок цього знака. Всі види птахів - кури, качки, індичка і перепел, квасоля, цвітна капуста, селера, абрикоси, гранати, кардамон, кмин, аніс, лакриця, м'ята, ваніль, гвоздика, кленовий сік, мускатний горіх, шавлія, мигдаль, волоські горіхи, фісташки.

Рак (22 червня - 22 липня)

Раки часто мають справжній кулінарний талант і люблять пробувати нові рецепти. Їм рекомендується їжа з низьким вмістом жирів. Вони повинні уникати цукру, кондитерських виробів, білого хліба і пива. Народжені під цим знаком схильні до стресів і високої тривожності, що може привести до виразки шлунку і інших захворювань. Всі морепродукти, картопля, капуста (усіх видів), огірки, гарбуз, виноград, лимон, кокос, м'ята, кардамон, ваніль, кмин, шавлія.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Леви люблять хорошу їжу та вишукані напої. На щастя, вони також мають хороший обмін речовин, що дозволяє їм залишатися стрункими. Вони повинні їсти овочі, багаті залізом, такі як шпинат або брокколі. Томати, баклажани, солодкий і гіркий перець, ананас, лимон, апельсини та мандарини, естрагон, аніс, гвоздика, мускатний горіх. Корисні насіння і горіхи, зелений китайський чай.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Діви повинні захищати свою чутливу травну систему. Найбільш придатною для них є вегетаріанська дієта. Дівам необхідно уникати фаст-фуду, надлишку м'яса, гострої їжі, страв з високим вмістом жиру або соняшникової олії. Яловичина і телятина, бобові культури, цвітна капуста і селера, абрикоси, гранати, цикорій, кориця, кунжут, шафран, розмарин, волоські горіхи, мигдаль, фундук, фісташки - рекомендовані продукти.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Терезам потрібно пити багато води, уникати алкоголю і солодких напоїв, не сидіти на білкових дієтах. Вони повинні їсти багато риби, морепродуктів, йогурт, неочищений рис. Основна їжа Терезів повинна бути вегетаріанською. Кукурудза, помідори, шпинат, спаржа, горох, ревінь, яблука, виноград, авокадо, банани, ожина, вишня, чорниця, персики, груші, хурма, слива, малина, полуниця, кмин, кріп, фенхель, шавлія, мускатний горіх - їжа, корисна Терезам.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Народжені під цим знаком повинні їсти більше коричневого рису і пророщеної пшениці. Скорпіони, особливо чоловіки, через роботу нердко забувають пообідати. Саме тому їх раціон повинен складатися з продуктів, які можна легко і швидко приготувати. Скорпіони також полюбляють гострі і ароматизовані продукти. Кальмари, омари, устриці, мідії і морська риба, морква, цибуля, зелений салат, селера, перець, гарбуз, редис, часник, хрін, грейпфрут, кавун, базилік, коріандр, кмин, каррі, імбир, гірчиця, чорний перець, м'ята , кардамон, лакриця, ваніль - радять їсти Скорпіонам.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Для тих, хто народився під цим знаком, кращі продукти - фрукти, багаті вітаміном С, помідори, часник і цибуля. Вони повинні уникати фаст-фуду, цукру і солодощів. Уникайте також екзотичних страв і десертів. Рекомендовані продукти: свинина (краще пісна), шинка, артишоки, брюссельська капуста, цикорій, білокачанна капуста, інжир, манго, петрушка, м'ята.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Козероги зазвичай багато працюють і їдять нездорову їжу. Їм показана дієта, багата білком і кальцієм, що допомагає підтримувати кістки, шкіру і зуби в хорошому стані. Рекомендуються уникати гострої їжі. Козероги повинні пити достатньо води. Пісне м'ясо, риба, картопля, макаронні вироби, кукурудза, яйця, кокосові горіхи, буряк, капуста, баклажани, дині, кавун, айва, перець, базилік, коріандр, кмин, імбир, каррі, часник, гірчиця, м'ята, кардамон, лакрица , шавлія, ваніль - підходить Козерогам.

Водолій (21 січня - 19 лютого)

Вони повинні уникати жирної їжі, цукерок, жирних страв і соусів. Рекомендована дієта включає велику кількість фруктів, особливо яблука і лимони, а також сухофрукти. Водолії-чоловіки схильні до серцевих захворювань. Морепродукти, всі види риби, краби та інші ракоподібні, гарбуз, диня, айва, кардамон, лакриця, шавлія, м'ята, кмин.

Риби (20 лютого - 20 березня)

Риби зазвичай люблять хорошу їжу, але їхня травна система дуже чутлива. Риби повинні споживати продукти, багаті залізом (наприклад, печінка), а також яйця, нирки, зернові. Їм необхідно зменшити кількість солі в раціоні. Морепродукти, риба, артишоки, боби, шпинат, брюссельська капуста, білокачанна капуста, цикорій, виноград, чорнослив, абрикоси, персики, манго, перець, базилік, коріандр, кмин, імбир, м'ята, перець чилі, каррі, часник, хрін, гірчиця.

До списку новин