загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рівнянку-довгожительку вітали чиновники, преса й рідні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В день Стрітення Господнього виповнилося рівно сто років від дня народження ще однієї рівнянки – Ірини Андріївни Козійчук.

У неділю ювілярка відзначала день народження із родиною. А у понеділок привітати Ірину Андріївну прийшли заступник міського голови Сергій Васильчук, начальник управління праці і соцзахисту Віра Мельник, представники соціальної служби, пенсійного фонду, преси і телебачення. Вітаючи іменинницю, побажали їй міцного здоров’я, довгих років життя та злагоди у її домі.

– Я завжди знаю, що наді мною є Бог, – відповіла Ірина Андріївна. – Я весь час ходила до церкви, а зараз завжди молюся і прошу здоров’я собі та близьким.

У Ірини Козійчук було п’ятеро дітей: чотири сина та дочка. На жаль, чоловік і сини давно померли, мамою опікується донька, Раїса Андріївна, якій вже 67 років.

– Серед довгожителів у нашій сім’ї ще була моя бабуся, мама мого тата, вона прожила 104 роки, –розповідає пані Раїса. – От тепер і мамі виповнилося сто.

Родина в ювілярки велика: чотири внука, дві внучки, вісім правнуків, три праправнуки. Чому доля дарувала їй таке довге життя доводиться тільки здогадуватися, бо мешкала у селі, тримала господарство і ніколи не жила в розкошах.

Щиро вітаємо ювілярку і бажаємо їй міцного здоров’я, поваги та любові з боку рідних і близьких!

До списку новин