загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

102-річна закарпатка з Білок молиться за героїв, що захищають Україну на Сході

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В селі Білки що на Іршавщині живе бабуся, якій в травні цього року виповниться 102 роки. Своїм секретом довголіття Емма Чорба залюбки поділилася.

Еммі Михайлівні 25 травня виповниться 102 роки, вона щонеділі ходить до церкви. Минулого року, вважаючи це своїм обов’язком, пішла з сім’єю голосувати на дільницю, щодня вдома допомагає доньці на кухні, іноді ще й сама готує, найулюбленіша страва бабусі – закарпатські голубці.

Усе життя жінка пропрацювала в колгоспі, в 24 роки вийшла заміж, народила сина та двох доньок – однієї, на жаль, уже немає з нами, як і чоловіка Емми Михайлівни. Молодша дочка довгожительки каже: мама завжди з повагою ставилася до людей, ні з ким не сперечалася, а в конфліктні ситуації ніколи не встрявала.

Як такого секрету довголіття Емма Михайлівна не знає. Та радить усім наступне правильно харчуватися і менше нервувати.

Бабуся й зараз цікавиться подіями в Україні та переживає за хлопців, які захищають країну, молиться за героїв. Згадує та хвилюється за сина, який живе в Росії, обійняти рідну кровиночку не може.

Жінка каже: материнське серце відчуває: живеться там йому нелегко. Тому просить вона в Бога одного – миру!

https://www.youtube.com/watch?v=t7IS7I-RoIQ

До списку новин