загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

74-річний дідусь з Волині змагається на чемпіонаті України з пауерліфтингу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
74-річний дідусь з Волині змагається на чемпіонаті України з пауерліфтингу

5-й відкритий ювілейний Чемпіонат WPA України з пауерліфтингу, жиму лежачи та станової тяги відбувається у Луцьку. На змагання приїхали більше двох сотень спортсменів з різних куточків України, серед яскравих особистостей - волинський спортсмен, якому 74 роки. Чемпіонат відбувається сьогодні, 13-го березня, в СОК «Адреналін Сіті», на території спорткомплексу «Арена-спорт». Зі слів директора спорткомплексу «Арена Спорт» В’ячеслава Сусалєва, у цих змаганнях бере участь 250 осіб з усієї України. На Чемпіонат приїхали показати свою силу й здобути перемогу як чоловіки, так і жінки. Участь у 5-му відкритому ювілейному Чемпіонат WPA України з пауерліфтингу беруть аматори і професійні спортсмени. Серед спортсменів - колишній тренер Ігор Зубарєв. Цьому волинянину 74 роки, він у хорошій фізичній формі та ще й змагається із молоддю. Для Інформаційного агентства Волинські Новини спортсмен з досвідом розповідає, що гарну фізичну форму можна мати в будь-якому віці, аби було бажання. Та наголошує, що ті, хто обирає спорт – не купує ліки.

«Я спортом займаюся зі шкільної парти й намагаюся досі тримати форму, адже, якщо не будеш працювати над собою, то будеш працювати на лікарів та медикаменти. Я приїхав з Горохова. Серед моїх товаришів також є ті, хто займаються спортом, але мало важкоатлетів. Це складно робити в старшому віці, бо немає гнучкості, швидкості, але треба себе підтримувати, що й роблю», - розповідає Ігор Петрович.

https://youtu.be/3hCJWe3vwrE

Зауважимо, що згідно з результатами Чемпіонату України буде відібраний склад спортсменів для участі у Чемпіонаті Світу з пауерліфтингу. Він відбудеться у Луцьку в травні цього року.

До списку новин