загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Заморожені лимони поліпшують смак та знищують ракові клітини

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Заморожені лимони поліпшують смак та знищують ракові клітини

Багато фахівців у ресторанах і кав’ярнях використовують чи вживають лимон повністю і ніщо не викидається у сміттєвий бак. Як можна використовувати весь лимон без відходів та ще й з великою користю для організму?

Просто! Покладть добре вимитий лимон у морозильну камеру вашого холодильника. Після того, як лимон заморожений, візьміть тертку, натріть весь лимон (не потрібно його чистити) і посипайте ваші страви.

Присмачуйте натертим лимоном овочеві салати, морозиво, супи, крупи, макарони, спагеті, рис, суші, страви з риби, горілку, вино...

Список можна продовжувати нескінченно. Усі продукти набудуть несподівано приємного смаку, якого ви, можливо, ніколи не відчували раніше. Як правило, думаючи про лимон, ви маєте на увазі тільки його сік і вітамін С - не більше. Тепер же, коли ви дізнались про цей секрет лимона, ви можете використовувати його навіть у чашці вермишелевого супу.

Яка ж основна перевага використання цілого лимона, крім запобігання відходів і додавання нового смаку до ваших страв? Лимонна шкірка містить у 5-10 разів більше вітамінів, аніж лимонний сік. А її ви, як правило, викидаєте. Але тепер, слідуючи простій процедурі заморожування цілого лимона, а потім посипаючи ним ваші страви, ви зможете споживати всі ці поживні речовини і бути іще здоровіше. Лимонна шкірка є сильним відновлювачем при ліквідації токсичних елементів в організмі. Покладіть вимитий лимон у морозильну камеру, а потім натирайте його в страви щодня.

Це є ключем до того, щоб зробити вашу їжу смачнішою, а ваше життя - здоровішим і довше! Це дивовижний секрет лимона!

Лимон (Cіtrus) являє собою чудесний продукт, що вбиває ракові клітини. Він у 10.000 (!!!) разів сильніше, аніж хіміотерапія. Отже, як з"ясувалосяь, шкірка лимона крім приємного аромату містить приблизно в 10 разів більше вітамінів, аніж сік лимона, і допомагає боротись з токсичними елементами в організмі. Але найголовніше - лимон убиває ракові кліини.

Чому ж ми не знаємо про це? Так тому, що великі корпорації зацкавлені у виробництві синтетичних аналогів, які приносять їм неймовірні прибутки. Щоб не ставити під загрозу їхні доходи, чудодійні властивості лимона тримаються в секреті. Складові лимонного дерева в 10 000 разів перевершують препарат Аdrіamycіn, який зазвичай використовують у хіміотерапії для сповільнення росту ракових клітин. І що особливо важливо - терапія з екстрактом лимона знищує тільки злоякісні клітини.

А так як дослідження не виявили побічних ефектів, то заморожуйте лимони, тріть їх і їжте на здоров'я!

Джерело цієї інформації захоплює: вона отримана від одного з найбільших у світі виробників ліків, яке стверджує, що більш ніж 20 лабораторних тестів з 1970 року, показали, що звичайний лимон знищує злоякісні клітини раку 12 видів, включаючи рак товстого кишківника, молочної залози, простати, легенів і підшлункової залози...

До списку новин