загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Список продуктів, які викликають неприємний запах тіла

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Список продуктів, які викликають неприємний запах тіла

Вченим вдалося встановити, що від продуктів, які вживає людина, залежить те, як пахне її тіло. І це стосується запаху з рота, так і від всього тіла. Зараз вже встановлено п’ять продуктів, після вживання яких від людини починає виходити поганий запах. Це червоне м’ясо, часник, спаржа, каррі, овочі.

Чеськими вченими проведено дослідження, в якому взяли участь вегетаріанці і м’ясоїди. В рамках проведення дослідження фахівці зібрали зразки поту у всіх добровольців. Після цього групі добровольців, в якій були тільки жінки, запропонували оцінити запах зібраних зразків. Виявляється, що піт вегетаріанців має більш приємний запах, ніж у любителів м’яса. Запах поту у мясоїдів був неприємним і більш різким, особливо у тих людей, які вживали червоне м’ясо. Відомо, що після вживання часнику в роті з’являється неприємний запах, який дуже стійкий, позбутися від нього не просто. Але не всі знають, що поїдання часнику також впливає і на запах тіла. Встановлено, що аллін і алліцин, компоненти, що входять до складу часнику, при попаданні в організм людини підсилюють взаємодію бактерій з потом, тим самим роблячи його запах неприємним. Спаржу прийнято вважати вкрай корисною, оскільки вона містить у собі багато вітамінів: А, С, Е, К і групи В, селен, мідь, фолієву кислоту, калій, марганець та інші мінерали, а також клітковину. При цьому через 10-15 хвилин після її вживання у людини змінюється запах поту і сечі, що відбувається через компоненти сірки, що міститься в цій рослині – меркаптану. Також встановлено, що спеції теж можуть вплинути на запах тіла. Так такі спеції, як каррі і кумін надають безпосередній вплив на виділення з пір на шкірі. При цьому неприємний запах, який з’являється після поїдання страв, приправлених цими приправами, може залишатися кілька днів. З овочів слід назвати капусту і брокколі. Ці продукти відомі своїми корисними властивостями. Вони сприяють виведенню з організму людини токсинів і канцерогенів, разом з тим вони змінюють запах тіла. Після їх вживання піт людини починає пахнути тухлими яйцями. 

До списку новин