загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як позбутися другого підборіддя: прості вправи

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Як позбутися другого підборіддя: прості вправи

Існує думка, що друге підборіддя - це проблема жінок, у яких є зайва вага. Однак це неправильно, і подібний косметичний недолік може бути і у власниць струнких фігур. Позбутися його можна різними методами, в числі яких - і пластична хірургія. Однак не варто відразу вдаватися до радикальних заходів: позбутися другого підборіддя можна і в домашніх умовах. Для цього необхідно виконувати комплекс простих вправ.

1. Ляжте на підлогу, руки розташуйте за головою. З зусиллям підніміть голову і подивіться на носки, затримайтеся в даному положенні приблизно на хвилину, потім поверніться у вихідне положення. Повторіть вправу 10-12 разів.

2. Закиньте голову назад і почніть тягнути нижню губу вгору, потім - вниз. Робіть це якомога сильніше.

3. Постарайтеся дістати язиком спочатку до кінчика носа, потім - до підборіддя. Зробіть 5-7 повторів. 4. Виконайте нахили головою в різні боки. Виконуйте вправу плавно, через напругу, без різких рухів.

5. Зробіть "розтяжку" для шиї: голову піднімайте якомога вище, одночасно з цим опускаючи плечі максимально вниз.

6. Поставте на стіл зігнуті лікті, долоні стисніть в кулак і поставте на них підборіддя. Відкривайте рот, спричиняючи опір руками, повторіть 10-12 разів. Потім натисніть підборіддям на кулаки, затримайтеся в цьому положенні на 25-35 секунд, ослабте тиск. Зробіть 10-12 повторень. Не забувайте найголовніше: для того, щоб вправи дали бажаний результат, необхідно виконувати їх регулярно і систематично. Інакше вони не будуть ефективні.

https://www.youtube.com/watch?v=nGjNxUJfU4c

До списку новин