загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як правильно їсти фрукти?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Як правильно їсти фрукти?

Фрукти, мабуть, найбільш універсальна їжа. Їх можна їсти замість закуски, їсти як десерт, з'їдати до їжі в натуральному вигляді чи робити з них соки, проте більше користі буде тоді, коли їсти фрукти у чистому вигляді.

Фрукти, спожиті після основного прийому їжі, взаємодіють з нею і починають бродити та закисати. Тому рекомендують робити перерву після їжі 2-5 годин, в залежності від того, що ви щойно з'їли. Краще за все їсти фрукти на сніданок, до обіду та в перервах між їжею (робити перекус). Будь-який прийом їжі добре починати з фруктів, а не навпаки. Якщо їсти фруктина голодний шлунок за 30 хвилин до їжі, то вітаміни будуть краще засвоюватись та позитивно впливати на вашу вагу.

Жорстоких правил щодо споживання фруктів немає, проте є декілька моментів, на котрі слід звернути увагу, щоб отримати від фруктів якнайбільше користі.

1.            Не їсти фрукти на повний шлунок. Їсти фрукти можна в будь-який час доби, та тільки не після їжі.

2.            Після того як ви з'їли будь-який фрукт, зачекайте 30 хвилин перед тим, як з'їсти ще щось інше.

3.            Фрукти корисно їсти в першій половині дня. Вони плавно піднімуть рівень цукру в крові та «розбудять» травну систему після сну.

4.            Старайтесь не їсти фрукти з тими продуктами, що важко перетравлюються.

5.            Банани та авокадо відносяться до тяжкої їжі, тому краще не їсти їх на ніч. Краще їсти ці фрукти в якості перекусів, коли травна система буде готова прийняти їх і при цьому буде час їх перетравити.

6.            Краще їсти свіжі фрукти ніж заморожені, а тим більше консервовані – вони містять багато цукру, а часто й хімічні домішки і при цьому втрачають практично усі свої корисні властивості.

Слід звернути увагу ще й на те, що за один прийом їжі корисно з'їдати фрукти одного виду, а не поєднувати різні. Якщо ви хочете з'їсти декілька плодів відразу – це нормально, але краще, якщо це будуть плоди одного типу. Не варто, наприклад, змішувати солодкі м'ясисті фрукти з цитрусовими. Крім того, не слід поєднувати конфліктні продукти: після йогурту не можна їсти цитрусові, тому що такі комбінації погано відображаються на роботі шлунку та можуть викликати його розлади.

До списку новин