загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рецепти соків для спалювання жиру та очищення організму

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Рецепти соків для спалювання жиру та очищення організму

Тобі буде цікаво дізнатися, що деякі соки можуть допомогти не тільки очистити організм від шкідливих речовин, але і спалювати жир. До того ж, вони досить приємні на смак. Тут ми вибрали дев'ятку найкращих соків, які можуть допомогти тобі спалити зайвий жир і вивести шлаки з організму, що у свою чергу призведе до чистої і сяючої здоров'ям шкіри. //www.kreschatic.kiev.ua/

1.    Сік з помідорів і огірків

Це популярна для спалювання жиру формула, яка також збільшує кількість клітковини в раціоні. Змішай 1 помідор з 1-2 огірками у блендері, за бажанням можеш додати трохи морської солі, чорного або кайєнського перцю. Ти також можеш додати 1 ч. л. меду. Вилий суміш у високу склянку і прикрась її листям м'яти або стеблом селери.

2.    Крес-салат і морквяний сік

Крес-салат багатий антиоксидантами і харчовими волокнами. Він добре насичує і покращує роботу кишечника. Наріж моркву і крес-салат. Змішай овочі у блендері, можеш додати трохи води або лимонного соку. Вилий сік у високий стакан і прикрась його гілочкою кінзи або петрушки. Пий цей сік вранці для досягнення найкращих результатів. До речі, прийом моркви на сніданок покращує колір шкіри і допомагає запобігти появі прищів.

3.    Сік із селери і буряка

Селера — ще один овоч, який багатий клітковиною, а буряк має безліч переваг для здоров'я. Змішай у блендері кілька стебел селери і 1-1/2 буряка, додай трохи води (50 мл). Вилий суміш у склянку, прикрасивши шматочком лимона. Сік багатий антиоксидантами і допомагає детоксикації організму.

4.    Шпинат і яблучний сік

Шпинат є одним з найбагатших джерел вітаміну Е, фолієвої кислоти, заліза і харчових волокон. Щоб приготувати цей здоровий сік, наріж кубиками яблука і додай до них дрібно нарізаний шпинат. Змішай ці інгредієнти у блендері. Вилий сік у склянку і додай 1-2 ч.л. лимонного соку. Твій чудо-напій готовий! Такий зелений сік дуже добре допомагає у боротьбі з різного роду запаленнями шкіри, якщо приймати його натщесерце протягом 10 днів.

5.    Сік з болгарського перцю і грейпфрута

Грейпфрути та інші цитрусові є хорошими засобами для втрати ваги. Щоб зробити цей смачний сік, наріж інгредієнти в рівних пропорціях і збивай їх у блендері протягом 5 хвилин. Додай 2-3 краплі стевії або 1 ч.л. меду для більш солодкого смаку.

6.    Сік з граната, чорної смородини і селери

Щоб зробити цей смачний сік, налий у чашу блендера свіжовичавлений гранатовий сік, додай кілька ложок чорної смородини (із замороженою буде ще смачніше) і 1 стебло селери. Збий до однорідності. Ти також можеш додати в сік кілька листочків м'яти, так смак буде більш свіжим.

7.    Морква, імбир і яблуко

Цей сік містить достатньо лимонної кислоти, тому відмінно підходить для втрати ваги. Візьми кілька штук моркви, яблук, і невеликий шматок імбиру (1-2см), наріж їх кубиками і збивай у блендері до однорідності. Можеш додати трохи льоду або холодної води (50 мл). Вилий суміш у склянку і насолоджуйся. 

8.    Сік з яблука, капусти та лимона

Напій багатий вітаміном А, кальцієм і має антиканцерогенні властивостями. До того ж, він також допоможе тобі боротися з млявістю м'язів. Додай усі інгредієнти у блендер і збивай до однорідності. Прийом такого соку замість вечері допоможе позбутися зайвих сантиметрів на талії і надасть шкірі здоровий і сяючий вигляд.

9.    Сік з апельсина, моркви і буряка

Апельсин, морква і буряк повні вітамінів і поживних речовин. Кисло-солодкий сік допомагає знизити вагу і вивести токсини з організму. Змішай усі інгредієнти у блендері. Ти також можеш додати яблуко, так сік буде ще кориснішим. Приймай такий сік натщесерце щоранку протягом тижня і ти помітиш приємні зміни у стані шкіри.

До списку новин