загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Овочеві соки для здоров’я та вроди

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Довідайтеся, який вплив мають овочеві соки на здоров’я та вроду.

Овочеві соки відрізняються, тому варто знати, які з них містять корисні речовини, що впливають на здоров’я та вроду. Експерти рекомендують вживати 5 порцій овочів і фруктів різного забарвлення – червоні, жовті та зелені. Це дає можливість забезпечити організм оптимальною порцією вітамінів і мінералів.

Морквяний сік

Найбагатший з соків на природній бета-каротин, котрий перетворюється в організмі на вітамін А, що виконує важливу роль у процесі формування шкіри. Крім цього, вітамін А єантиоксидантом, котрий оберігає шкіру від завчасного старіння. Морквяний сік містить також вітамін Е, який дбає про гарний вигляд шкіри, адже також є важливим антиоксидантом.

Примітка. Занадто велика кількість вітаміну А призводить до пошкодження печінки, у котрій накопичується. Експерти радять випивати дві-три склянки морквяного соку на тиждень.

 

Томатний сік

Пастеризований томатний сікмістить лікопин, який вивільняється з клітин рослин під дією високої температури. Лікопин виконує в організмі функцію антиоксиданту, а тому має корисний вплив на вигляд шкіри. Не потрібно пити холодний томатний сік, адже це ускладнює поглинання організмом оптимальної кількості лікопину. Поглинається він набагато краще також у поєднанні з жирами.

 

Сік квашеної капусти

Квашена капуста забезпечує вітаміном С, який організм не здатен накопичувати. Вітамін С є важливим антиоксидантом і допомагає організмові утворювати калоген. Дбає про те, щоб клітини зберігали добру форму, а тканини – еластичність і тривкість. Завдяки цьому шкіра залишається пружною та підтягнутою. Вітамін С протидіє утворенню целюліту, а також сприяє спаленню жирів в організмі.

Буряковий сік

Буряки мають властивість сприяти очищенню організму. Вміст бетаніну полегшує видалення паразитів, таких як бактерії чи віруси, до того, як устигнуть завдати шкоду організмові. Бетаїн у буряковому соку є компонентом білка, котрий допомагає зменшувати запаси жирів.

До списку новин