загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Яблучна дієта

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Яблучна дієта

Як деколи нам, жінкам, хочеться купити яку-небудь карколомну річ, щось екстравагантне, що облягає і строге або відкрите і фривольне. Але, на жаль, ми в більшості своїй не можемо  собі цього дозволити, а причиною зазвичай є невдоволеність своєю фігурою. Низка свят, тривала відпустка і ось вже декілька зайвих кілограмів висять важким вантажем на наших стегнах, талії і руках. Що ж нам заважає скинути з себе цю непосильну  ношу? Залишаємо всі сумніви і сідаємо на дієту. На смачну і просту яблучну дієту.beauty.lviv.ua 

 

Чи знаєте ви, що просто вживаючи яблука щодня, ви допомагаєте своєму травленню, оскільки в ньому містяться яблучна і винна кислоти. Яблуко містить пектини і таніни, які також активізують травлення і укріплюють стінки кровоносної системи. Яблука, будучи легким природним проносним, виводять шлаки з організму, тим самим сприяючи його очищенню. А, як відомо, шлаки - це зайві кілограми, від яких ми і хочемо позбавитися.

Отже, віднесемося до себе з любов'ю і без насильства. Почнемо з того, що з'їмо одне яблуко в перший день, в другий - два і так до дня, коли число яблук стане рівним семи. Це буде сьомий день. На восьмий день з'їмо вже шість яблук, на дев'ятий - п'ять і так до тих пір, поки не залишиться одне яблуко в день. При цьому обмежувати себе в інших продуктах не варто. Яблучна дієта хороша тим, що, з'їдаючи необхідну кількість яблук, будете ситі, а потреба в іншій їжі відпаде.

Ще можна проводити розвантажувальні дні один раз на тиждень. Варіантів одноденної дієти є кілька. Їмо скільки завгодно яблук, але при цьому п'ємо багато негазованої води. Воду, за бажанням, замінюємо настоями трав або несолодким зеленим чаєм.

Інший варіант яблучної дієти відрізняється тим, що яблука їмо, а воду не п'ємо. За добу треба з'їсти не більше півтора кілограми яблук. Рідини, що міститься в яблуках, досить для нормальної життєдіяльності організму.

Третій варіант включає, окрім яблук, вживання кефіру. Одне яблуко, півстакана кефіру, і так 5-6 раз на день. Для різноманітності яблука можна запекти або натерти.

 

Які ж яблука вибрати для  настільки відповідального процесу? Звичайно, якнайкращим варіантом будуть екологічно чисті недавно зірвані яблучка з вашої або бабусиної дачі. Яблука, привезені з південних країн поступаються нашим за вмістом корисних речовин. Крім того, там збирають яблука незрілі, щоб вони не пропали під час транспортування. З цієї ж причини заморські яблука покривають воском. Ясно, що віск нашому організму зовсім ні до чого і тому такі яблука треба дуже ретельно мити або зрізати шкірку. А це не найкраще, оскільки саме в ній міститься найбільша кількість пектину. Крім того, вченими доведено, що для організму людини овочі і фрукти, що виросли в місці її народження більш корисні, ніж з інших місць. Тому в літній-осінній період налягаємо на вітчизняні яблука, а взимку, як профілактику,  влаштуємо дієти з використанням заморських.

 

Взагалі, в яблуках дуже багато вітамінів. Вони містять такі вітаміни як: вітамін А, який, як ми знаємо, корисний для зору; вітамін С, що підтримує імунітет; рідкий вітамін G представлений в яблуках більше, ніж у всіх інших фруктах, він сприяє хорошому травленню і зростанню. Багаті яблучка і мікроелементами: кальцієм, фосфором, магнієм, калієм, сіркою.

Ось такий наш коханий і найзнайоміший фрукт. Їжте яблучка, використовуйте їх як основний інгредієнт в будь-яких дієтах. А яблучна дієта обов'язково допоможе вам у вдосконаленні своїх форм. І будь-яке шикарне плаття обов'язково прикрасить вашу не менш шикарну фігуру.

 

До списку новин