загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

7 продуктів для регулювання кров’яного тиску

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
7 продуктів для регулювання кров’яного тиску

Гіпертонія – це розлад здоров’я у людей з постійним високим кров’яний тиском в артеріях, викликаним їх звуженням чи якимись перешкодами. Високий кров’яний тиск має показники вище 140/90 мм рт.

Ось перелік найбільш поширених причин цього стану: ожиріння, генетичні фактори, надмірне споживання алкоголю, надмірне споживання натрію, відсутність аеробних вправ, прийом протизаплідних таблеток, прийом деяких анальгетиків, захворювання нирок або наднирників.

Хворим на гіпертонію надзвичайно важливо звернутися до лікаря і створити план лікування, тому що якщо цю хворобу не лікувати належним чином, вона може призвести до серйозних проблем, таких як інфаркт міокарда,інсульт або ниркова недостатність.

Якщо ви страждаєте на високий кров’яний тиск, існує кілька домашніх засобів, які можуть допомогти регулювати рівень кров’яного тиску, а отже, вести кращий спосіб життя з меншою кількістю ризиків для здоров’я. Ви повинні мати на увазі, що ці засоби є альтернативними за своєю природою і в жодному разі не замінять ліки або процедури, призначені лікарем.

Їжте банани

 

Люди з гіпертонією повинні їсти принаймні один банан щодня. Банани багаті на калій, який має вирішальне значення для зниження кров’яного тиску. Згідно з результатами дослідження, проведеного в Індії, два банани на день можуть знизити рівень кров’яного тиску на 10%.

Селера

Селера – очисний сечогінний засіб, який допомагає організму усунути токсичні речовини. Цей потужний продукт має високу кількість 3-н-бутілфталіда – фотохіміката, який дуже корисний, коли справа доходить до контролю рівня кров’яного тиску. Бажано їсти селеру сирою, у складі салатів або у вигляді соку.

Часник

Інший продукт, здатний знизити артеріальний тиск і поліпшити загальний стан здоров’я, – часник. Він допомагає знизити рівень холестерину, покращує циркуляцію крові, і, таким чином, знижує артеріальний тиск. Фахівці рекомендують споживати сирий часник, тому що це дозволить вам скористатися всіма перевагами цього суперпродукту. Інший варіант: двічі на день приймайте 6-8 крапель часникового екстракту, розведеного у воді.

Цибуля

 

Цибуля, як і часник, пропонує багато переваг для здоров’я артеріальної системи і серця, тому що вона допомагає поліпшити кровообіг і боротися з високим рівнем холестерину і гіпертонією. Щоб отримати вигоду з потужних властивостей цибулі, ми рекомендуємо щодня пити сік половини сирої цибулі, змішаний з однією чайною ложкою меду.

Вода

Людям, які страждають на гіпертонію, не слід забувати про зволоження, а це означає, що якщо у вас високий кров’яний тиск, ви повинні випивати не менше 8 склянок води на день.

Кавун

 

Багато людей викидають насіння з кавуна, не розуміючи, що це маленьке чорне насіння має тонну властивостей, корисних для артеріальної системи і здоров’я нирок. Насіння кавуна містить речовину під назвою кукурбоцитрин, яка здатна розширювати кровоносні судини й поліпшувати роботу нирок.

Крім того, це насіння бореться з гіпертонією і полегшує біль, спричинений артритом. Треба обережно розчавити насіння і змішати зі склянкою окропу. Нехай вода настоїться протягом години, а потім пийте по чотири столові ложки цієї рідини кілька разів на день.

Мед

Чистий мед здатний заспокоїти кровоносні судини, тобто він є чудовим засобом, коли йдеться про зниження кров’яного тиску. Люди, які страждають на високий кров’яний тиск, мають споживати одну або дві столові ложки чистого меду щодня. Інший варіант полягає в змішуванні однієї чайної ложки меду, однієї чайної ложки соку імбиру і двох чайних ложок порошку кмину.

До списку новин