загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Топ-10 напоїв, які подовжать молодість шкіри

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Топ-10 напоїв, які подовжать молодість шкіри

Крім традиційних косметологічних процедур і засобів для догляду за шкірою є ще кілька способів очисти обличчя, надати йому гарний колір і наповнити свіжістю і сяйвом. З цим завданням чудово справляються свіжовичавлені соки та чаї на травах.

Імбирний чай. Активізує обмін речовин, покращує травлення, зміцнює імунітет. Спосіб приготування: очистіть і наріжте шматочок імбиру довжиною 4-5 см. Розчиніть його в 1 літрі окропу і варіть напій протягом 10 хвилин, після чого процідіть. Трав'яний чай. Полегшує роботу печінки і покращує колір обличчя. Спосіб приготування: складіть збір, змішавши волошку, шавлію, хміль, ромашку, гіркий апельсин і чорну смородину. Мате. Володіє жовчогінною і сечогінною активністю, стимулює очищення кишечника і нормалізує травлення в цілому, тим самим вирівнюючи колір обличчя і виводячи токсини. Яблучний фреш. Свіжовичавлений яблучний сік насичує організм залізом, виводячи з нього шлаки, вільні радикали і токсини. Вишневий сік. Насичений залізом і магнієм. Його регулярний прийом нормалізує рівень гемоглобіну і ефективно бореться з інфекціями сечовивідних шляхів. Чорничний сік. У косметології препарати на основі екстрактів чорниці запобігають появі зморшок. Червоне сухе вино. Підвищує опірність організму до стресів, поганої екології і хвороб. Однак жінкам не рекомендується випивати більше половини келиха в день.

Гранатовий сік. Покращує стан шкіри, волосся, нігтів. Має потужний антиоксидантний ефект. Соки із зелених овочів. Виводять з організму токсини і зайву рідину, насичують вітамінами. Міксуйте сік селери, свіжого кропу, щавлю і огірковий сік. Такий коктейль особливо ефективний перед процедурами масажу, зокрема, антицелюлітного. Лимонад. Покращує стан судин, розчиняє токсини і шлаки, після чого вони легко виводяться з організму із зайвою рідиною. Спосіб приготування: розчиніть 2 столові ложки свіжовичавленого лимонного соку і 2 чайні ложки меду в склянці води. Пийте вранці натщесерце в теплому вигляді.

До списку новин