загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Тернополі скандинавською ходьбою займаються і матусі з дітьми, і пенсіонери

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
У Тернополі скандинавською ходьбою займаються і матусі з дітьми, і пенсіонери

Щонеділі на острівку «Чайка» у Тернополі відома спортсменка Ліля Проць збирає всіх небайдужих до свого здоров’я, проводить ранкову руханку та навчає скандинавської ходьби.

– Я хотіла якось активізувати людей і заохотити їх до здорового способу життя, – розповідає Ліля. – Скандинавська ходьба – це якраз той вид рухової активності, який може об’єднати людей різного віку у місті та не потребує особливих умов та підготовки.

Оздоровчі заняття щоразу зацікавлюють та збирають все більше охочих.

Пані Любомира приходить вже втретє. Каже, після вправ та ходіння з палицями почувається чудово.

– Я прочитала про тренування в Інтернеті і вирішила прийти, – зізнається жінка. – Про скандинавську ходьбу я дізналася давно і дуже хотіла навчитися. Адже звичайне ходіння набридає, а ця техніка дуже цікава і значно корисніша. Взагалі усім нам потрібно більше рухатися. Адже рух – це життя.

Дана Когут самотужки почала займатися скандинавскою ходьбою за порадою лікаря. Коли ж дізналася про групу Лілі, то одразу вирішила долучитися. Розповідає, що це заняття забезпечує відмінне самопочуття.

– Скандинавська ходьба чудово розслабляє. Немає напруги ні в руках, і в ногах, – додає Дана. – Я би порівняла цю справу з медитацією.

Ліля Проць в майбутньому планує перетворити острівок «Чайка» на справжній осередок здоров’я, де тернополяни будуть робити ранкову гімнастику, займатися на вуличних тренажерах, займатися іншими видами рухової активності, а також спілкуватися, знайомитися і об’єднуватися завдяки таким корисній справі.

А також спортсменка чекає всіх охочих в неділю о 10.00 год на ранкову руханку та тренування із скандинавської ходьби.

До списку новин