загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як очистити і омолодити організм домашніми засобами

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Як очистити і омолодити організм домашніми засобами

Очищення організму в домашніх умовах не вимагає додаткових витрат. Очистити і омолодити організм можна звичайними натуральними засобами - зеленню, морквяним соком, кефіром і рослинною олією або житніми висівками. Ми зібрали найпопулярніші варіанти.

Зелень, фрукти і овочі

Очищення організму в домашніх умовах в цьому випадку проходить таким чином: раз на сім днів ви з'їдаєте пучок зелені. Ключовий інгредієнт - петрушка. Але ви також можете додати кріп, черемшу (дикий часник), зелену цибулю, селеру, листя салату. Такий пучок потрібно з'їсти натщесерце, до сніданку. Наступний етап очищення - свіжі овочі, фрукти та ягоди. Їх можна їсти в будь-яких комбінаціях і не обмежувати себе в порціях, але не запивати. Меню на цей день складіть таким чином, щоб виключити хліб і мінімізувати кількість солі.

Ефект очищення досягається завдяки тому, що зелень прискорить темп роботи сечостатевої системи, а сирі овочі, фрукти і ягоди, багаті клітковиною, змусять шлунок і кишечник працювати в посиленому режимі. Такий режим дозволить позбавиться від шкідливих накопичень, продуктів бродіння і гниття в кишечнику.

Очищення організму овочами

Овочі містять багато клітковини - грубих харчових волокон, які стимулюють роботу травної системи, абсорбують зайву рідину, шкідливі накопичення і виводять їх з організму. Цей метод очищення організму в домашніх умовах досить щадний і не викликає будь-яких небажаних наслідків. Однак застосовувати його потрібно кожен день протягом місяця. Кращі овочі в цьому плані - морква і буряк. Перший варіант - випивати щоранку перед сніданком стакан морквяного соку. Другий варіант - з'їдати натщесерце салат з відвареного буряка. Порція на один раз - половина натертого буряка середнього розміру. Заправити такий салат можна оливковою або будь-якою іншою олією. Однак додавати сіль в такий салат категорично не можна.

Очищення організму рисом

Щоб очистити організм рисом, важливо правильно підготувати продукт. Так, ретельно промийте рис і просушіть його, виклавши на рушник. Щоранку протягом 7 днів варіть рисову кашу на воді. Разова порція - 2 столові ложки рису (в сирому вигляді). При варінні потрібно міняти воду кожні 10 хвилин. Через дві години після сніданку цією рисовою кашею з'їжте одне яблуко. Далі харчуйтеся в звичайному режимі, намагаючись уникати шкідливих продуктів, які засмічують організм.

До списку новин