загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Очищаємо печінку і жовчний міхур грейпфрутом і оливковою олією

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Печінка відіграє дуже важливу роль в загальному стані здоров'я нашого тіла, оскільки відповідальна за фільтрацію крові від токсинів, вірусів і бактерій,  обмін речовин і функціонування імунної системи нашого організму.
З цієї причини, належне функціонування печінки має важливе значення для запобігання різних захворювань і розладів, які можуть статися, якщо організм не має можливості належним чином видаляти усе сміття.

Для того, щоб полегшити їй роботу, варто удатися до натурального засобу для очищення печінки і жовчного міхура, для того, щоб видалити усі накопичені відходи життєдіяльності, і тим самим забезпечити оптимальний стан цих важливих органів.

Чим небезпечне порушення роботи печінки?
Коли у печінки з'являються проблеми, пов'язані з виконанням життєво важливих функцій, це означає, що вона пошкоджена. До цих функцій відносяться:

- Боротьба з інфекціями
- Виробництво ферментів і необхідних білків
- Вироблення жовчі, щоб допомогти травленню
- Поглинання і зберігання необхідних поживних речовин, таких, як вітаміни A, D, Е 
- Виробництво і регулювання гормонів

- Видалення відходів з крові

Що саме ушкоджує нашу печінку?

Тіло повинно працювати 24 години в добу, щоб видаляти токсичні і непотрібні речовини, які накопичуються в різних органах тіла в результаті сучасного способу життя і дії вільних радикалів.

Печінка є одним з органів, який виконує найбільше роботи по очищенню, і її перевантаження може нанести серйозний шкоді організму і порушити нормальне функціонування нашого тіла.

Серед головних причин ураження печінки можна виділити наступні:

- Використання і зловживання лікарськими препаратами.
- Накопичення токсинів, які проникають в організм через шкіру, з диханням або їжею.
- Аутоіммунні атаки, такі, як неінфекційний гепатит, вірусний гепатит або рак.
- Дія довкілля.

У чому полягає процедура по очищенню печінки і жовчного міхура за допомогою маслинової олії і грейпфрута?
Зміна способу життя, здорова дієта, не менше двох літрів води в день і фізичні вправи є одним з найбільш важливих кроків для поліпшення роботи і очищення печінки, а також запобігання ушкодження цього життєво важливого органу.

Коли печінка і жовчний міхур вже забруднені, ви повинні зробити рішучіші заходи і доповнити дієту очищаючими засобами, щоб допомогти нормалізувати роботу цих органів і полегшити видалення відходів.

Поєднання маслинової олії і грейпфрута може виступати тонізуючим засобом для печінки і жовчного міхура, тому варто включити їх в наш раціон, щоб вони щодня очищали наші органи.

Корисні властивості оливкової олії

Цей інгредієнт середземноморської дієти є природним захисником нашої печінки, завдяки своєму високому вмісту антиоксидантів, що уповільнюють дію токсинів, які потрапляють в наш організм в результаті дії довкілля і хімічних речовин.

Оливкова олія зменшує запалення і окислювальний стрес, викликаний токсинами і, завдяки своїй потужній антиоксидантній дії, вона допомагає захистити клітини печінки.

Корисні властивості грейпфрута

Цей фрукт має відмінну сечогінну дію, окрім того, що він багатий вітаміном С, бета-каротином і містить біофлавоноїди, антиоксиданти, які допомагають виводити відходи з організму.

Натуральний грейпфрутовий сік збільшує виробництво ферментів, сприяючих детоксикації печінки, відповідальних за припинення дії вільних радикалів і відвертання хронічних захворювань, таких як рак.

Як здійснити очищення печінки і жовчного міхура?
Цей засіб для детоксикації печінки і жовчного міхура ефективний лише якщо ви підтримуєте його дію здоровим харчуванням і намагаєтеся зменшити дію чинників, які можуть викликати інтоксикацію.

Інгредієнти
½ червоного грейпфрута
¼ невеликого лимона
1 зубчик часнику, тертий
1 - 2 столових ложки оливкової олії extra virgin (25 або 50 г)

Приготування
Поріжте половину грейпфрута навпіл і почистите його.
Поріжте так само лимон, а потім покладіть його у блендер, разом з грейпфрутом, подрібненим часником і маслиновою олією.
Збивайте на низькій швидкості до тих пір, поки інгредієнти не утворюють пасту, потім відставте її убік на годину.

Після рекомендованого часу, з'їжте ложку суміші або розбавте її у воді і випийте.
Схема використання
Ця процедура очищення дуже швидка, вам треба буде її проводити всього два-три дні.
Приймайте цю пасту уранці і увечері, а також на додаток до неї, пийте трав'яний чай, овочеві відвари і фруктові смузі. Краще буде, якщо ви полежите 15 хвилин на правому боці, приклавши теплу грілку.

Увага! Дану процедуру ні в якому разі не можна проводити людям, у яких в жовчному міхурі є великі камені, при загостренні серцевих захворювань, гіпертонії, гострих запальних захворювань травного тракту, вагітності.

 

Джерело:
До списку новин