загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кабачки - подарунок для діабетиків, сердечників, ожирілих

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кабачок - близький родич гарбуза, люди почали вживати в їжу ще п`ять тисяч років тому. Батьківщиною їх є Індія. Кабачки не тільки смачні, але й лікувальні. Як і гарбуз, кабачки - дієтичний продукт, оскільки практично не подразнює шлунково-кишковий тракт. organic.ua

 На відміну від гарбуза вони містять менше цукру; зате багатші мінеральними речовинами і вітаміном С. Тому кабачки рекомендується включати в раціон людей, страждаючих ожирінням, цукровим діабетом, хворобами серця і судин, закрепами. Кабачки корисні для лікування і профілактики захворювань нирок. Їх включають в дієтичний раціон хворих, страждаючих ожирінням, цукровим діабетом, хворобами серця і судин.

Біокоректор кабачок чудово порушує перистальтику кишечника, має жовчогінні властивості. Харчові волокна виводять надлишок холестерину, недаремно в народі кабачки називають продуктом для тих, кому за 30.

Кабачки мають активну сечогінну дію і сприяють виведенню з людського організму води і куховарської солі - нормалізують водно-сольовий обмін і очищають кров. Завдяки високому вмісту пектинових речовин кабачки швидко засвоюються і виводять з організму солі натрію, а також надлишки холестерину. Страви з кабачків корисні хворим гепатитом, холециститом, жовчнокам`яною хворобою, хронічним колітом, гіпертонією, атеросклерозом, хронічним нефритом і пієлонефритами. Кабачкова ікра показана при сечокам`яній хворобі з випаданням оксалатів і уратів, подагрі і інших порушеннях обміну. Калорійність кабачка наближена до нуля.

Як стверджує медицина Тибету, плоди кабачків мають загальнозміцнюючі властивості через великий вміст каротину і вітаміну С.

 

Джерело:
До списку новин