загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Жити довше. 14 практичних порад від британського онколога

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Перший секрет довголіття — посмішка

Відомий британський онколог Девід Эйгас дає практичні поради про те, як продовжити життя і зберегти молодість. 7days-ua.com

Британський онколог Девід Эйгас відомий навіть широкій публіці: він вміє говорити дохідливо, простими словами пояснювати результати останніх досліджень у сфері боротьби з раковими захворюваннями. Але, головне, можна витягти з цих досліджень користь, враховуючи їх у своєму житті, пише італійське видання La Repubblica.

Наприклад, вчений радить кілька хвилин в день залишатися абсолютно голими, а також уникати сканерів в аеропорту.

1. Посміхатися. Посмішка покращує настрій. Цей нехитрий жест призводить до викиду ендорфіну і серотоніну — гормонів, що знижують рівень шкідливих стресів.

2. Зберігати правильну поставу. Рухатися правильно — значить уникнути артриту, проблем з кровообігом, головного болю, м’язових болів і утрудненого дихання. Загалом, сприяє кращому функціонуванню організму, допомагаючи запобігти серйозні хвороби.

3.Відмовитися від високих підборів. Запальні процеси, пов’язані зі звичкою носити дуже високі підбори, пов’язуються наукою з появою серцево-судинних захворювань, хвороби Альцгеймера, раку, аутоімунних патологій, діабету, прискореного старіння. Іншими словами, краще носити тенісні туфлі.

4. Будити себе чашкою кави. Надмірне вживання кави завдає шкоди, але кава та чай можуть бути союзниками здоров’я, якщо їх пити один раз на день, після пробудження. Останні дослідження доводять, що низькі дози кофеїну позитивно впливають на весь організм і в цьому сенсі допомагають запобігти пухлини.

5.Геть увесь одяг - щонайменше на кілька хвилин в день. Встати голим перед дзеркалом і оглянути себе з захопленням зі всіх сторін. Це покращує самооцінку і запобігає появі пухлин. Здивовані? Уважний огляд свого тіла допомагає «діагностувати» можливі зміни на шкірі, тривожні дзвіночки. Це відноситься і до волоссю, нігтям, ротової порожнини. Не треба пропускати жодного сантиметра свого тіла, радить лікар.

6. Пити вино. Так само, як і кава, вино в малих дозах може стати панацеєю. Червоне вино (склянка на день) віддаляє загрозу розвитку кардіологічних захворювань та інших патологій.

7. Триматися подалі від сканерів. Вони використовуються для запобігання терактів і проблем, пов’язаних з безпекою, але ще ніхто не довів з наукової точки зору, що сканери, встановлені в аеропортах, безпечні для здоров’я.

8.Дотримуватися режиму харчування. Це нудно, але стандартна програма корисна. Підтримання способу життя протягом 365 днів в році знижує стрес. Таким чином, слід їсти приблизно в один і той же час і не пропускати прийоми їжі; позбавляти себе обіду або вечері означає не тільки підсилити почуття голоду, але і спровокувати підйом рівня кортизолу — гормону стресу.

9.Робити щеплення від грипу, щоб відчувати себе краще, а також уникати ГРВІ, які можуть призвести до згубних наслідків: ожиріння, інфаркту, інсульту, раку.

10.Робити дітей. Наукові дослідження доводять, що ті, у кого є діти, швидше за все, проживуть довше тих, у кого їх немає. Тому що діти, онуки, правнуки позитивно впливають на настрій і створюють установку на продовження життя.

11. Приймати одну таблетку аспірину в день. Эйгас пояснює: не варто зловживати ліками. Винятком є аспірин. Ацетилсаліцилова кислота не тільки благотворно впливає на серце, але здатна віддалити появу низки патологій завдяки сильним протизапальним властивостям. Останні дослідження доводять, що аспірин в низькій дозі (75 мг в день) може знизити на 46% ризик розвитку злоякісних пухлин у легенях, ободовій кишці і простаті.

12.Стояти на ногах. Відомо, що сидячий спосіб життя завдає шкоди. Існує прямий зв’язок між часом, який ми проводимо сидячи, і такими хворобами, як ожиріння, діабет, серцево-судинні патології і передчасна смерть. Достатньо двох годин в день фізичних вправ, щоб компенсувати 22 години, проведених сидячи або лежачи. Більш того, можна просто постояти на ногах, зазначає лікар.

13.Заморожувати фрукти. Замість того, щоб їсти фрукти не в сезон, коли вони втратили більшу частину своєї живильної цінності, краще купувати їх в правильний час і заморожувати. Це правило відноситься і до зелені.

14.Уникати вітамінів. Останні наукові дослідження вказують на прямий зв’язок між прийомом вітамінних добавок і підвищенням загрози появи таких важких захворювань, як рак. Організм виробляє вільні радикали, завданням яких є знищення «поганих» клітин. Якщо цей механізм переривається, то ми стаємо більш вразливими, каже Эйгас.

Нагадаємо, раніше наукові співробітники Лондонського університету провели дослідження, що доводить, що віра в прикмети також сприяє довголіттю.

 

Джерело:
До списку новин