загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Важливо: ці продукти потрібно зберігати в холодильнику

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чи ви знали, що деякі з широко відомих вам продуктів варто зберігати в холодильнику? Справа в тому, що деякі продукти, які ми завжди спокійно залишали при кімнатній температурі, більш вразливі до температурних умов, ніж нам здавалося. Ми розкажемо, які продукти вам потрібно перемістити в холодильник і чому. zhyvyaktyvno.org

Фініки

Ці сухофрукти найкраще зберігати в холодильнику, адже фініки не настільки зневоднені як інші сушені фрукти, такі як журавлина та абрикоси. Вони містять трохи більше вологи, їх необхідно зберігати в прохолодному місці, щоб зберегти їх аромат. Неохолоджені фініки поступово ставатимуть більш сухими і втрачатимуть особливий аромат. Термін придатності становить 45 днів.

Горіхи

Здорові ненасичені жири в горіхах можуть стати прогірклими, якщо залишити їх на занадто довгий термін при кімнатній температурі. Ви можете зрозуміти, що горіхи зіпсувались, коли вони припиняють бути хрусткими і відчувається запах, схожий на запах фарби.

Ще гірше те, що горіхи можуть втратити свої переваги для здоров'я, однією з яких є зниження рівня шкідливого холестерину (LDL) в організмі і підняття рівня хорошого (HDL). Але вони будуть містити поживні речовини і залишатимуться їстівними протягом 6 місяців, якщо зберігати їх в холодильнику.

 Пироги

Пиріг може зіпсуватися, якщо не зберігати його охолодженим. Зіпсований домашній пиріг, зокрема, може призвести до розладу шлунку, а це, погодьтеся, не те, за що ви хочете нести відповідальність після сімейних зустрічей. Яйця і молоко, які йдуть в рецепті є магнітами для бактерій. Насолоджуйтесь пирогом при кімнатній температурі, якщо і тільки якщо він був вийнятий з печі менше двох годин тому. Після того як час минув, сховайте пиріг в холодильник.

Дозрілі банани

Незрілі банани найкраще зберігати не в холодильнику, тому що холод буде перешкоджати банану дозрівати. Але коли банан дозрів і готовий до вживання, краще сховайте його в холодильник, щоб запобігти псуванню. Ви можете помітити, що шкірка стане темнішою, а може, навіть чорною. Не дозволяйте цьому відлякати вас від споживання.

Кетчуп

Ви завжди бачите пляшку кетчупу поруч з сіллю і перцем в закусочних, що добре лише в тому випадку, якщо він там знаходиться не більше одного місяця. У той час як висока кислотність соусу оберігає його від більшості бактерій, прохолодна температура дозволить зберігати його солодкий смак і свіжість.

Червоне вино

Іноді, келих червоного вина - все, що потрібно, щоб розслабитися після напруженого робочого дня. Але один келих не вичерпує всю пляшку. На жаль, вино окислюється дуже швидко і стає простроченим, якщо не зберігається правильно. Ви можете зберігати пляшку в холодильнику до 3-5 днів при наявності пробки.

Насіння льону

Насіння льону містить альфа-лінолеву кислоту (омега-3), яка приносить користь мозку. Йдеться про отримання щоденної дози їжі для мозку, уявіть! Насправді, коли насіння льону подрібнюють, воно стає ще кориснішим для вас. Але будьте обережні, як тільки воно в найбільш поживному стані, воно стає більш сприйнятливим до спустошення і окислювання. Коли воно окислюється, їх протизапальний ефект перетворюється в прозапального агента і навіть може бути токсичним.+

Натуральне арахісове і мигдальне масла

Природні арахісове і мигдальне масла, якщо на те пішло, більш схильні до псування, якщо вони були відкритими більше ніж протягом одного місяця. Найкраще зберігати їх в холодильнику відразу ж після відкриття, оскільки це робить неактивними мононенасичені жири. 

 

Джерело:
До списку новин