загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Десять причин снідати вранці

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

1. Для мозку

Ранкове харчування необхідно нашому мозку для кращої концентрації уваги і запам’ятовування інформації.

2. Для імунітету

Як довели наукові дослідження, людина, що звикла снідати, менше піддається стресам і має більш міцний імунітет у порівнянні з людьми, які відмовляються від ранкової трапези.

3. Для безпеки

За статистикою, люди, що регулярно снідають, рідше потрапляють в автомобільні аварії.

4. Для продуктивності

Якщо у вас напружений трудовий день, добре поснідайте і беріться за роботу. Знайте, що ви створили собі запас енергії, яка підвищить вашу працездатність на 30%.

5. Для активації організму

Не думайте, що ви видужаєте, якщо не будете вживати вранці додаткові калорії. Навпаки – чим раніше ви поснідаєте, тим раніше ваш організм прокинеться і почне працювати. Ранкові калорії ніколи не перетворюються в жир, а витрачаються без залишку.

6. Для енергії

Коли ви півдня нічого не їсте, то позбавляєте себе енергетичного підживлення.

7. Для контролю над голодом

Американські фахівці стверджують, що якщо поснідати яйцями, то протягом дня зголоднієш не так сильно і, як результат, будеш менше їсти. Якщо ж поснідати рисом, гречкою або вівсянкою, то протягом дня будете менше їсти жирного.

8. Для краси

Якщо ви не снідаєте, то не даєте прокинутися обмінним процесам і ваш організм, замість того, щоб активно узятися за роботу по розщепленню жирів, відкладає все на «потім». Саме тому ви і поправляєтеся.

9. Для того, щоб почати робити зарядку

Але як же змусити себе снідати з ранку раніше, коли ще спати хочеться? А ви постарайтеся виробити для себе і своєї сім’ї спеціальну схему харчування. Наприклад, після ранкової зарядки або пробіжки, організм і сам не відмовиться від чогось смачненького, щоб заповнити витрачені калорії.

10. Сніданок піднімає настрій

Ніщо так не піднімає настрій з ранку як смачний сніданок. Крім того, ранкова трапеза в спокійній обстановці допомагає зібратися з думками і налаштуватися на майбутній день.

 

Джерело:
До списку новин