загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Дієтологи розповіли, чим небезпечні нітрати для організму із зелені

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Найбільше нітратів міститься в зелені з супермаркету.

Весну дуже багато людей називають королевою нітратів, так як саме в цей час з'являється велика кількість продуктів, що містять шкідливі компоненти, в тому числі і нітрати.

Ранні овочі і фрукти, а також зелень виглядають дуже привабливо, тому багато купують їх, незважаючи на склад і якість.

Нітрати використовуються для того, щоб поліпшити якість і кількість врожаю. Якщо їх використовувати мінімально, то вони вважаються нешкідливими. Але якщо їх використовувати у великих кількостях, то вони можуть завдавати великої шкоди організму.

Якщо ви отримали отруєння нітратами, то на жаль, від цього постраждає весь організм. Шкідливі компоненти вступають в реакцію з гемоглобіном в крові, і може припинятися процес надходження кисню в клітини. Від такого процесу порушується обмін речовин, і ви можете різко почати гладшати. Також отруєння нітратами може вплинути на шлунок, нервову систему і серцево-судинну систему.

За вмістом нітратів у продуктах харчування супермаркет лідирує. Тому уважно вивчайте всі необхідні документи на товар, щоб не отруїтися нітратами. Також варто звернути увагу на розмір овоча або фрукта і запах. Зелень, яка сильно пахне, повинна вас насторожити, тому що зазвичай вона не має яскраво вираженого аромату. Очистіть овочі від шкірки, а від зелені відріжте корені. Вимочуйте зелень у воді. Робити це потрібно 15-20 хвилин у звичайній воді. Прийміть аскорбінову кислоту, якщо не впевнені в тому, що до складу зелені не входять нітрати. Вітамін С допоможе мінімізувати ризик.

 

Джерело:
До списку новин