загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Тернопільські пенсіонери замість дешевих ліків обирають здоровий спосіб життя

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Про те, що пенсіонерам живеться напрочуд важко, знають усі. Мізерну пенсію з’їдають комунальні послуги. А ще ж інколи їсти хочеться. І мова не йде про якість делікатеси – хоча б найнеобхідніше. А продукти ж постійно дорожчають. Про одяг взагалі мовчимо. Доводиться доносити те, що вдалося придбати замолоду.

А якщо ще є якісь хронічні хвороби? А у такому віці – у кого їх нема… Тоді і постає вибір – їсти чи лікуватися.

Але не всі тернопільські пенсіонери бігають по аптеках, шукаючи дешевших пігулок. Деякі надають перевагу здоровому способу життя. На щастя, сьогодні у місті вистачає майданчиків, на яких можна покачати м’язи.

Кілька хвилин таких занять і уже забуваєш, що у тебе тиск, кислотність і цукор. Та й настрій значно покращується – адже почуваєш себе значно молодшим.

Так що, шановні пенсіонери, беріть приклад з цих чоловіків. І замість того, щоб давати виручку аптечній мафії, лікуйтеся спортом.

 

Джерело:
До списку новин