загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Так тримати! 71-річну Мальвіну Сівак розтяжка та віджимання врятували від хвороби

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Після того як жінка перехворіла у 26 років, відтоді щодня приходить у парк Чекмана позайматися спортом.  Неодмінно робить розтяжку, віджимається і навіть сідає на шпагат. Знайомтесь з 71-річною хмельничанкою, яка каже, що спорт врятував її життя. 

На спортивному майданчику, що біля набережної у парку Чекмана людно. Майже усі тренажери зайняті. Батько з сином качають ноги, а біля них займаються дві жінки. Одна з них - 71-річна Мальвіна Сівак. Жінка вправно робить на тренажері розтяжку. 

- Я все своє життя ходжу в цей парк, ще коли тільки тут все почало будуватись. Ходжу кожного дня, якщо нікуди не треба йти і якщо гарно себе почуваюсь. Я і віджимаюсь, і на шпагат можу навіть сісти. Як хворіла, то десь рік не ходила, але потім все одно мусила повернутись, - розповідає Мальвіна Олексіївна. 

Зізнається, що не уявляє свого життя без щоденних занять спортом. Почала займатись, коли їй було 26. Тоді жінка простудилась і мала проблеми з бронхами. Довгий час лежала в обласному туберкульозному диспансері. Після того чітко вирішила, пора міняти своє життя і тримати себе у формі. 

- Я живу на Володимирській біля собору. Вставала о пів на шосту ранку і бігла сюди. Знайшла друзів, і молодих, і старших. Ми одна компанія. Якби не займалась, то може мене і не було би вже. А лежати і стогнати, гробити свій хребет на лавці - то не для мене. Себе треба тримати в русі, - каже Мальвіна Сівак. 

 

Джерело:
До списку новин