загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як перемогти рак без хіміотерапії та опромінення

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вчені США і країн Заходу запевняють нас, що розвиток раку відбувається з причин, які, цитуємо: «Не піддаються контролю». До таких вони відносять вік і генетику. У той же час жоден навчений досвідом фахівець так і не відповів на питання, чому так «погані» гени людей, які захворіли на рак, і що вплинуло на ці гени.

Щоб перемогти рак або не допустити його появи, людина повинна знати причини цього захворювання. Дійсно, не існує певного фактора, що провокує розвиток онкології. Тим часом є дані статистики, які доводять, що ракова пухлина з’являється внаслідок збою в роботі імунної системи. А це серйозна зачіпка, яка чіткіше окреслює проблему і відкриває дверцята до розуміння того, в якому плані необхідно покращувати власне здоров’я, щоб запобігти або успішно боротися з економікою, що розвивається онкологією.

Для багатьох це стане шокуючою правдою, але практично кожна друга людина в світі має підвищену загрозу розвитку онкологічних захворювань. Не секрет, що ракові клітини присутні в організмі здорової людини. Просто вони знаходяться в дуже малих кількостях, які не здатні виявити проводяться тести, а здорова імунна система день за днем ​​знищує ці хвороботворні клітини, перешкоджаючи їх розростання. Якщо ж імунітет, внаслідок найрізноманітніших причин, дає збій і припиняє працювати «на повну котушку», кількість ракових клітин збільшується в мільярди, що і призводить до розвитку злоякісної пухлини.

3 причини розвитку раку

Причина №1. Яку ми споживаємо їжа шкідлива через характер виробництва і переробки. Більшість продуктів харчування на сьогоднішній день — це напівфабрикати і «фаст-фуд». У них відсутні необхідні організму вітаміни і мінерали, що в кінцевому підсумку призводить до авітамінозу та інших серйозних захворювань, включаючи й онкологічні.

Причина №2. Ще однією «больовою точкою», яка може спровокувати розвиток раку, є наша нервова система. Перфекціонізм, надлишок інформації, хронічне недосипання,, постійний поспіх і регулярні конфлікти — все це накладає важкий відбиток на нашу нервову систему, приводячи в результаті до стресу. А стрес — один з очевидних факторів появи ракових захворювань.

Причина №3. Погіршення екології, а в деяких куточках Землі і катастрофічний стан навколишнього середовища, призводить до того, що організм людини просто отруюється токсинами. Причому отруєння навколишнього середовища тут наведено не в буквальному сенсі. Навіть проживаючи в екологічно чистому районі можна цілком «успішно» отруювати свій організм продуктами з гербіцидами і пестицидами, контактувати з побутовою хімією або лікуватися антибіотиками. Все це лише підвищує ймовірність захворіти на рак.

Як перемогти рак без хіміотерапії та опромінення

Сучасна медицина не має інструментів, здатних раз і назавжди знищити розростаються ракові клітини і взяти їх під невсипущий контроль. Єдине, що пропонують медики — знищення стрімко зростаючих клітин за допомогою опромінення і хіміотерапії. Дійсно, на перших етапах застосування хіміотерапії пухлина зменшується в розмірах. Однак часте введення в організм цих небезпечних речовин призводить до того, що нарівні із злоякісними клітинами, руйнуються і здорові клітини шлунково-кишкового тракту, кісткового мозку та інших важливих органів, що призводить до пошкодження серця, легенів, печінки, нирок і т.д. У кращому випадку хіміотерапія лише віддаляє неминучий фінал, але ніяк не вирішує проблему.

Замислившись над цією проблемою, член Американської асоціації інтегративної медицини клінічний дієтолог і натуропат, доктор Девід Гетоф (David Getoff) прийшов до того, що можливо варто шукати інший підхід до боротьби з раком. І ось які висновки зробив вчений.

Якщо задуматися, ракові клітини харчуються цукром і сіллю, а також слизом, яка виробляється в організмі при споживанні молока. До того ж, сприятливим середовищем для розмноження ракових клітин є закислення крові, яке відбувається на тлі вживання тваринної їжі.

Оцінивши вплив на організм харчування середньостатистичної людини, вчений дійшов висновку, що необхідно перестати «підгодовувати» ракові клітини і тоді вони просто почнуть вмирати. Домогтися цього можна простим способом — перейти на веганські дієту.

Веганські дієта проти раку

Багато напевно чули про те, що крім вегетаріанців існують і вегани — люди, які вирішили повністю відмовитися від вживання їжі тваринного походження. Тобто якщо вегетаріанці допускають вживання риби, молока і яєць, то вегани не вживають і ці продукти.

Що заборонено при веганскої дієті

Нескладно здогадатися, що при такому підході до харчування людина не повинна вживати:

  • м’ясо, рибу, а також морепродукти;
  • всі молочні продукти і яйця;
  • чіпси, сухарики та інший «фаст-фуд»;
  • будь-яку оброблену їжу або містить шкідливі добавки;
  • пакетовані соки, напої з цукром і газовані напої;
  • солодощі, в яких застосовується цукор і яйця;
  • алкогольні напої (за винятком якісного сухого вина).

Що дозволено при веганскої дієті

Основу раціону цієї дієти повинні складати овочі та фрукти, як в свіжому вигляді, так і термічно оброблені (вживати до 5 р / день). Крім того, в раціон обов’язково повинні входити продукти з цільного зерна, тобто різноманітні каші (до 4 р / день). На додаток до цього щодня веган повинен вживати природний білок, а значить сою, горіхи, бобові культури та гриби.

З перерахованих продуктів можна приготувати досить велика кількість страв, наприклад, рис з овочами, гороховий або квасолевий суп, овочі-гриль, вівсяну і будь-яку іншу кашу, круп’яної суп і томатний соус.

Веганські дієта може стати саме тим ключем до порятунку від ракового захворювання, який ви так давно шукали. Скажемо тільки, що в останні роки з’явилося багато суперечливих думок щодо дієти вегантов, а все тому, що в 2011 році від раку підшлункової залози помер один з відомих прихильників даної дієти — Стівен Джобс. Правда дослідники прийшли до висновку, що причиною захворювання послужило те, що в молодості Джобс підробляв на заводі в Силіконовій долині, де постійно контактував зі свинцем, який, як відомо, провокує онкологію підшлункової залози. Що ж стосується веганскої дієти, то, на думку вчених, вона багато в чому продовжила життя засновника корпорації Apple.

Можливо, саме такий спосіб боротьби з раком допоможе вам впоратися з цим небезпечним недугою. Бережіть себе!

Адміністрація нагадує, статті на сайті дані для ознайомлення і аналізу, а не як керівництво до дії.

 

Джерело:
До списку новин