загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Це натуральний засіб лікує практично всі хвороби травної системи

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Прополіс здавна славиться своїми найсильнішими лікувальними властивостями. Бджолиний клей особливо ефективний і часто призначається лікарями при різних запаленнях шлунку, зокрема виразці або гастриті. На думку не тільки народної, а й офіційної медицини саме прополіс є найбільш ефективним і безпечним засобом для лікування багатьох захворювань шлунково-кишкового тракту.

ЛІКУВАННЯ ВИРАЗКИ ШЛУНКА ПРОПОЛІСОМ

Виразка шлунка - це дефект слизової оболонки органа. Для його лікування виявляють причину розвитку захворювання й борються з нею, одночасно прискорюючи загоєння ранки та підтримуючи ослаблений організм. Виразка виникає тому, що чинники агресії починають переважати над чинниками захисту епітелію. Слизовий шар руйнується. Прополіс створює новий захисний шар, дає змогу клітинам епітеліальної тканини регенеруватися, знімає больовий синдром, знищує бактерії Helicobacter pylori, які прагнуть прорватися крізь оборону організму.

Хворим на виразку дають 20—60 крапель (дозування підбирають індивідуально) 20—30% настоянки прополісу, розведеної теплим молоком (150 мл) тричі на день за півгодини до їди. Поліпшення настає в перші ж дні. Рідше виникає нудота, зменшується біль, нормалізується рівень кислотності, виразка рубцюється швидше.

Настоянку прополісу продають в аптеках. Її також можна приготувати в домашніх умовах. Кульку прополісу заморозити в морозилці й натерти на тертці з дрібними вічками, залити 96% спиртом (у пропорції 10—20 г прополісу на 100 мл спирту), поставити в темне місце на 10 днів, щодня струшуючи по кілька разів, потім процідити, настоянка готова до вживання.

Дуже ефективним для лікування виразки є й застосування прополісної олії. Щоб її приготувати, потрібно прополіс подрібнити, додати в несолоне вершкове масло (у пропорції 10—20 г прополісу на 100 г масла) й варити на водяній бані 10—15 хвилин, процідити, охолодити, зберігати в холодильнику, приймати по 1—2 ч. л. за 15—20 хвилин до їди.

Хворі на виразку не можуть повноцінно харчуватися, а прополіс містить усі речовини, потрібні людині.

ЛІКУВАННЯ ГАСТРИТУ

Прополіс зупиняє запалення слизової оболонки шлунка. Хворі приймають олію, настоянку чи відвар із травами. Дозування: 20—40 крапель 30% спиртового екстракту розводять 100 мл теплого молока чи перевареної води. Також можна пити 10 крапель 10% настоянки, тричі на добу за 60 хвилин до їди не більш як місяць.

Ще один рецепт приготування прополісної олії: 10 частин спиртового розчину перемішують з 1 частиною несолоного вершкового масла (його можна замінити маслиновою, соняшниковою, обліпиховою олією), коли склад закипить, відразу пропускають через кілька шарів марлі. Готовий продукт ліпше зберігати в холодильнику. Приймають 20—30 крапель із додаванням молока тричі на добу за годину до їди протягом 3 тижнів.

Рецепт трав’яного настою: 20 г плодів фенхеля, 20 г кореня солодки, 20 г квіток липи, 20 г перцевої м’яти перемішують, додають 3 склянки окропу, 20 хвилин варять, настоюють протягом 3 годин, додають 3 ст. л. меду і 15—30 крапель настоянки прополісу. Пити по 100 мл за 2 години до прийому їжі.

Апітерапевти рекомендують прополіс за будь-яких хвороб травної системи.

ЛІКУВАННЯ ГАСТРОДУОДЕНІТУ

У разі запального захворювання дванадцятипалої кишки та шлунка прополіс приймають тими ж способами, що й за гастриту. Це настоянка, олія чи трав’яний відвар. Настоянку можна розводити в 100 мл води й приймати за 30 хвилин до їди. Олію з прополісом п’ють натще по 1 ч. л. за 2—3 години до їди. Також рекомендується вранці й увечері з’їдати 1 ч. л. прополісного меду. Курс лікування 1—2 місяці.

Рецепт горіхово-прополісного молочка з прополісом для лікування гастродуоденіту: 10 г  потовчених ядер волоських горіхів висипати в склянку молока, закип’ятити, процідити, додати 1 ч. л. меду та 5—10 крапель прополісної настоянки. Цього об’єму вистачить на добу, пити в 3 прийоми до їди. Цілющий ефект з’явиться з перших днів лікування.

Джерело:
До списку новин