загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Душею молоді та спортивні! Як пенсіонери Калуша займаються фітнесом та гімнастикою

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У територіальному центрі соціального обслуговування діє три відділення. Одне з них відділення денного перебування, яке займається соціальною реабілітацією людей похилого віку та інвалідів.

Усміхнені, веселі та енергійні. З таким позитивним настроєм проходить заняття «групи здоров’я» підопічних Калуського територіального центру соціального обслуговування. Вже більше року такі тренування відвідують всі бажаючі, що є на обліку у відділенні денного перебування терцентру. Заняття спортом двічі на тиждень: у середу – фітнес та гімнастика в спортивно-оздоровчому комплексі «СОК», а в п’ятницю – танцювальна аеробіка в залі палацу культури «Мінерал»

Кількість відвідувачів у групі є змінною, адже відвідування за бажанням. Загалом всі задоволені та активно працюють годину поспіль. Жінки оздоровлюються під музику з улюбленим тренером Марічкою. Проте, сьогодні було особливе тренування: з поважними підопічними займався молодий тренер, який дав зрозуміти, що вони можуть швидше, більше, краще.

На кожному занятті з фітнесу присутня медсестра, яка слідкує за станом здоров’я пенсіонерок. Перед та після тренування медсестра вимірює тиск відвідувачам занять.

Жінки в захваті від тренувань і розповідають, що після них відчувають себе значно здоровішими та молодшими. Занття потрібні, вони надають нам енергії та стимулюють до життя, віри в те, що життя продовжується і після пенсії.

Такі заняття проводять для соціальної адаптації пенсіонерів та інвалідів, що є дуже важливим у теперішній час. Адже територіальний центр соціального обслуговування Калуша надає соціальні послуги тим мешканцям міста, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Детальніше - у сюжеті:

https://www.youtube.com/watch?v=ylJjMSu-4WI

 

Джерело:
До списку новин