загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Три дієвих рецепти очищення організму для людей похилого віку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
З віком в організмі людини відбуваються істотні зміни. Саме тому люди похилого віку мають з обережністю ставитися до таких речей, як вибір ліків, боротьба із зайвою вагою, перегляд харчування, очищення організму і т.д.
 
Пропонуємо  три способи очищення організму, рекомендованих людям похилого віку. Вони не агресивні,  безпечні, прості й доступні.
 
Рецепт № 1
Замочіть на ніч рис у каструлі, вранці воду злийте (вона повинна бути мутнуватою) і залийте свіжою водою. Поставте на повільний вогонь. Дочекайтеся моменту закипання й швидко зніміть каструлю із плити. Воду злийте, а рис гарненько промийте в ситі під проточною водою. Процедуру заливання рису свіжою водою й доведення до кипіння слід повторити тричі. Рис для чищення організму готовий.
 
Спосіб вживання.
Вранці на натще з'їдайте по 1 столовій ложці рису. Після цього нічого не їжте й не пийте 3-4 години. Повний курс очищення - півтора місяці. Це саме той період, протягом  якого з вашого організму підуть багаторічні поклади шлаків.
 
Для підсилення позитивного ефекту ви можете з'їдати ложку рису й увечері, додавши його до пшоняної каші з курагою. Люди похилого віку, що проводили самостійно чищення організму рисом, в один голос стверджували, що по закінченні курсу стали почувати себе значно бадьоріше й немов би молодшими. Практично в усіх нормалізувалася вага.
 
Рецепт № 2
Промийте під проточною водою 400 г вівсяної крупи, закип'ятіть 6 л води й залийте окропом промитий овес. Поставте на слабкий вогонь і варіть доти, поки не википить половина рідини. Після цього процідіть відвар через дрібне сито або два шари марлі. Додайте 100 г меду, щільно закрийте кришкою й доведіть до кипіння, але не кип'ятіть. Перелийте готовий відвар у скляну банку, зберігайте в холодильнику.
 
Спосіб вживання.
Пийте вівсяний відвар дрібними ковтками по половині склянки за півгодини до їжі. Якщо немає протипоказань, додавайте у відвар кілька крапель соку свіжого лимона. Очищення слід проводити протягом  двох тижнів тричі на рік.
 
Вівсяний відвар чудово чистить організм, впливаючи на нього м'яко й делікатно. Крім  очищувального ефекту, він має властивість насичувати внутрішні органі цінними вітамінами й  поживними речовинами. Як і рис, відвар з вівса сприяє нормалізації ваги й омолодженню всього організму в цілому.
 
Цікавий історичний факт: рецепт вівсяного відвару з медом і лимонним соком належить знаменитому французькому лікареві Жану де С.Катерин. Він періодично проводив очищення організму цим "чудодійним еліксиром життя" (саме так він його називав) і до 120 років залишався бадьорим, енергійним, моложавим. Своє довголіття він пояснював тільки своєчасним очищенням організму вівсяним відваром.
 
Рецепт № 3
Візьміть корінь імбиру й дрібно насічіть його. Дві столові ложки залийте одним літром окропу  і дайте настоятися протягом  30 хвилин. Потім процідіть. Додайте  за смаком мед і, якщо немає протипоказань, лимонний сік.
 
Спосіб вживання.
Вживайте  імбирний напій вранці і ввечері по половині склянки за 15-20 хвилин до їжі. Цю схему витримайте протягом  перших трьох днів, а потім вживайте очищуючий напій у будь-який час доби й у будь-якій кількості. При бажанні можете розбавляти його апельсиновим соком або зеленим чаєм.
 
Джерело:
До списку новин