загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

7 східних правил чистоти

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У східній культурі існує правило: “Чистота – друга справа після благочестя”. Чистий означає прекрасний. Отже дотримання суворих правил особистої гігієни – перша умова краси. Та не лише тілесну красу мають на увазі, а й не менш важливу – духовну, підтримувати яку значно важче.

У східній філософії постулати душевної гігієни сформульовані напрочуд тонко й образно.

На Сході існує 7 основних правил чистоти:

«Чистота рук», що означає не брати зайвого. Тут також мається на увазі сорокова, десята чи інша частина доходів, яку слід віддати тим, хто її потребує. Неможливо наживатися за рахунок іншої людини. Якщо гроші призначалися не вам, а ви здобули їх обманом або хитрістю, вони стануть причиною паразитів і проблем у вашому тілі і в житті.

«Чистота вух» передбачає те, що не варто слухати людей наляканих, озлоблених і метушливих, а також захистити свій слух від пліток і порожніх розмов.

«Чистота очей» – не забруднюйте свій зір заздрістю і пожадливістю до того, що має ближній. Не брудніть свої очі спостереженням сцен насильства і жорстокості. Тримайте свій погляд у чистоті, спостерігаючи за досконалістю світу і урочистістю його кольорів.

«Чистота рота» – не забруднюйте свій рот зайвою багатослівністю і лихослів’ям. Злі нотки вашої мови сильно забруднюють ваше тіло і ваше життя.

«Чистота тіла й одягу», що означає утримувати тіло й одяг у чистоті. Будьте уважні до свого зовнішнього вигляду. Доглядайте за собою так, щоб вам самим було приємно на себе поглянути.

«Чистота думок» означає, що всі негативні і неприємні думки про себе, установки і самообмеження – це непотрібні “відходи” ваших думок. Позбудьтеся їх, звільніть місце для позитивних і творчих ідей.

«Чистота душі і серця».
Ваша душа – це те найбільш чисте і світле, що є у вас. Не дозволяйте собі ігнорувати її поклики. Якщо ви будете в житті керуватися її підказками, то пройдете найкращий для вас шлях. Як тільки ви дозволите собі заборонити слухати свою душу і почнете керуватися іншими принципами, ви приречете себе на неминучість помилок, від яких іноді важко відмитися. Любіть і не вимагайте нічого натомість. Любов вже сама по собі є щастям.

 

Джерело:
До списку новин