загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

За рисами характеру можна визначити, як довго ви житимете

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Учені з'ясували, які особливості психіки характерні для людей, які прожили 90 і більше років. Свої висновки вони виклали в журналі International Psychogeriatrics.

Об'єктами дослідження італійських вчених стали жителі сіл біля Середземного моря. Вік деяких з них вже перевищив 90 років.

Дослідники порівняли стан здоров'я 29 осіб віком від 90 років до 101 року і 51 їх родича 51-75 років. І хоча фізичне здоров'я більш літніх учасників експерименту було гірше, їхня психіка виявилась більш здоровою, ніж у молодих родичів.

А головне, дослідники відзначили, що для довгожителів характерні впертість, владність, впевненість в собі і міцна прихильність до сім'ї. Про таке пише glavcom.ua.

Джерело:
До списку новин